Bungalow ved Gardasøen

Landsby / Faciliteter
Hvem ved hvorfor, men i stedet for at kalde dem bungalows ved Gardasøen kunne man også kalde dem små huse i det grønne eller sommerhuse ved Gardasøen eller noget helt andet. Én ting er sikker, det er den ideelle løsning for tusindvis af turister, der hvert år kommer fra hele verden for at besøge dette unikke område. Himmelsk beliggenhed, betagende udsigt, personlig boligstruktur - velholdt ned til mindste detalje, komfort og unikke faciliteter... dette er Camping Baia Verdes og vores bungalows tilbud ved Gardasøen.
 

Bungalows ved Gardasøen: historien bag navnet

Den oprindelige betegnelse fra den indiske region Bengalen er forblevet. Den oprindelige betydning er "hyggelig, lokal hytte" med højt stråtag og fremspringende gesimser til at skygge mod solen. I 1800-tallet var det almindeligt udbredt med en type, der udtrykte en positiv, farverig og filosofisk livsstil og det kom også til udtryk i arkitekturen.
Vi har lagt meget arbejde i det, og i dag er vores bungalows små, skønne feriehuse med enhver tænkelig komfort og bekvemmelighed, beliggende inde på campingpladsen midt i naturen ligesom hele Camping Baia Verde på Gardasøens vestlige kyst.
 

Ferier i bungalows ved Gardasøen

En bungalow ved Gardasøen er den perfekte løsning for en familie med børn af disse grunde:
1. maksimalt privatliv 

2. mulighed for at tilberede familiens livretter 

3. ingen faste tidspunkter 

4. bekvemmelighed og store områder til jeres disposition 

5. komplet omgivet af naturen 

6. fremragende service på campingpladsen 

 
Og netop denne service vil vi gerne skænke et par ord. I løbet af årene har vi forbedret tilbudene til vores turister for netop at kunne tilbyde jer helt specielle ferier, som I vil huske for altid. Vi er derfor stolte af 3 swimmingpools, hvoraf én er med børnesikker dybde, og én er opvarmet og meget romantisk, beliggende på taget af hovedbygningen; derudover legepladser, vores restaurant/pizzeria med take-away menu, baren, minimarkedet der er åbent hele sæsonen og den professionelle underholdning hver dag.

Bungalow ved Gardasøen: vores forslag

Lad os sammen se på tilbuddene, hvilket passer bedst til jer?
GREEN SUITE og SUITE DELUXE: 32 kvadratmeter, ideelt til 5 gæster, 2 soveværelser og 2 badeværelser, med veludstyret køkken, udendørs veranda og aircondition efter anmodning;
FAMILY DELUXE: 32 kvadratmeter, perfekt til familier på op til 6 personer, 3 soveværelser og 1 badeværelse, veludstyret køkken, udendørs veranda og aircondition efter anmodning;
CHARME: 24 kvadratmeter, rummer op til 5 personer, 2 soveværelser, 1 brusekabine og 1 badeværelseskabine, også i dette tilfælde udendørs veranda og klimaanlæg efter anmodning;
ELITE: 36 kvadratmeter, ideelt til familier på op til 6 personer, 3 soveværelser, 1 brusekabine og 1 badeværelseskabine, overdækket udendørs veranda og aircondition efter anmodning;
GIADA: 33 kvadratmeter med 3 soveværelser, 1 brusekabine og 1 badeværelseskabine, veludstyret køkken og udendørs veranda, aircondition efter anmodning, rummer op til 6 personer.

Bungalow ved Gardasøen omgivet af grønne områder

De karakteristiske boligformer hos Baia Verde som er mest værdsatte af vores turister, er dem der er placerede midt i naturen. Omkransede af gamle træer, duftende og farverig middelhavsvegetation, direkte ved den romantiske strand i Manerba del Garda. Vores mobile homes, bungalows og alle vores pladser garanterer en økologisk og grøn ferie. Og hvad kan man ønske sig mere i dag? Ren luft, store grønne områder, udendørs legepladser til børnene, betagende landskaber overalt... disse er vores ingredienser til jeres ferie!

Vores bungalows hos Baia Verde er velegnede til børnefamilier, også med små børn, hvor vi garanterer jer maksimalt privatliv og alle de praktiske nødvendigheder. Men også til grupper af venner som vil dele glade og bekymringsløse øjeblikke sammen, hvor man også kan dele udgifterne. Kontakt os for enhver information, følg os på Facebook og Instagram for at se vores program, fotos og videoer direkte fra vores campingplads og reserver, også online! Den nye booking er aktiv.

 
Bungalows ved Gardasøen til ferier med jeres hund

Ja, I har forstået rigtigt. Vores campingplads er kæledyrsvenlig, så I kan roligt tage jeres firebenede venner med på en perfekt ferie. Foran vores campingplads er der en eksternt ledet hundevenlig strand, som giver jer mulighed for også at tage jeres hunde med når I vil slikke sol, og derved altid have dem hos jer. Hvad kan man ønske sig mere?
Vi har allerede offentliggjort prislisten for forår/sommer 2021, reservér på forhånd og I kan begynde en dobbelt nedtælling, dén til nytår og dén til ferien! Vi kan ikke vente med at vende ryggen til dette meget specielle og bekymrende 2020, fat mod.
 
Kontakt os for at reservere, det er det rigtige øjeblik til at udnytte super tilbud og rabatter.