Campingplads med swimmingpool ved Gardasøen

camping / Faciliteter
En campingplads med swimmingpool ved Gardasøen tilbyder mange muligheder for sjov og underholdning. Faktisk er det stedet hvor vores hold af animatorer organiserer turneringer, dans, sportslige aktiviteter og lege. Dem der tror, at det er overflødigt at have én eller flere swimmingpools indenfor det udvalgte område tager fejl, også selv om vi kun er et skridt fra en stor badevenlig strand. Vi er altså meget tæt på søens ferskvand, men en dukkert i swimmingpoolen er altid velkommen! Hvis vi ovenikøbet tilføjer afslapning i boblebad, sikkert område til børnene, gejsere og meget andet... så er sagen klar.
 


Et ekstra service: vores campingplads swimmingpooler

Idag vil vi snakke lige netop om dette ekstra service vi har i vores campingplads, det vil sige vores swimmingpooler. Hvis I leder efter en campingplads med swimmingpool ved Gardasøen hvor I rigtigt kan nyde en lille forårs ferie, eller en lidt længere sommerferie, er I kommet til det rette sted.  Campingpladsen Baia Verde har ikke kun én, men hele tre swimmingpooler! Inde i vores turistlandsby er der nemlig en rigtig stor swimmigpool , cirka 375 kvadrat meter bred, men afslapnings zone, boblebade og gejsere, en mindre swimmingpoo til de små med indgangstræpper og endeligt også en lille swimmingpool på terrassen, et rigtigt romantisk sted med 8 boblebade og hvor man rigtigt kan slappe af og nyde solen.
 

Campingplads med direkte adgang til søen

En Campingplads med swimmingpool ved Gardasøen som vores vil gøre alle jeres drømme til sandhed: vil I hellere kaste jer i det lune søvand direkte fra stranden, eller vil I hellere nyde en afslappende solbadning fra den dejlige swimmingpool? Det er svært! Det er i vært fald ikke værst  at slappe af den hyggelige terrasse, og så nolge gange dykke sig i det lune vand, hvis solen begynder at væeære lidt for varm. Men hvad nu hvis vi fortæller jer at det nu er muligt, fra sidste år, at gå igennem den brandnye grønne zone og have direkte adgang til stranden? Der er direkte adgang til vandet, uden at skulle gå forbi farlige veje. Derfor kan I bare vælge, hvis I nu fortrækker at bade i søen eller i swimmingpoolen. Solbadning på stranden eller ej? Alle kan være lige glade!  


Campingplads med swimmingpool ved Gardasøen: sjove stunder til alle børnene

Hvad med de mindste i familien?Vi kan tilbyde to forskellige løsninger: den første er helt sikkert den lille swimmingpool som er tænkt lige for dem, og som befinder sig lige ved siden af den store, i midten af vores campingplads. Her er der både gejser og sjove lege for at få det hele til at være mere sjovt. Men også den store swimmingpool er udstyret med en lavere adgang som er tilpas til de små, så den også er til rådighed for børn, mens de er sammen med deres forældre.
Husk også at vores staff er der hele dagen for at tilbyde lege, sportskampe, danselege og meget mere ved siden af vores swimmingpooler, både til de store og de små gæster.


Tilbud til jeres ferie på campingplads med swimmingpool ved Gardasøen.


Tror I at det er for dyrt at bestille en ferie med jeres familie hos Camping Baia Verde? Tror I at dette eftertragtede sted ikke er inden for jeres rækkevidde om sommeren? Så tager I fejl. Kig på prislisten for vores campingplads med swimmingpool, efter at I har fundet den ideelle plads til jer og bliv glædeligt overrasket. Herefter kig på siden, der fortæller jer om de tilbud og kampagner der er gældende i øjeblikket, og som giver jer ret til yderligere rabatter.
Et eksempel?
- fra 04.09 til 06.11 forærer Camping Baia Verde jer 1 dags ophold ved ophold på mindst 7 nætter i mobile home eller lejlighed;
-  06.09 til 06.11 er der tilbud på dagsprisen for pladserne Comfort eller Natural Green, 2 voksne og 1 hund (eksklusiv turistskat, ikke kombinerbar med andre tilbud) - konvention ACSI 2019 / ANWB 2019 / ADAC 2019
- weekendpakke til dem, der ønsker at blive på banen fra fredag ​​eller lørdag til søndag aften, kontakt vores reception!


Vi lancerer også meget fordelagtige last minute tilbud. Hvordan drager I fordel af dem? Det er meget enkelt, følg vores Facebook side og vores blog, forbliv opdateret og I kan holde helt specielle ferier.