Campingplads ved Gardasøen: 3 swimmingpooler, fri wifi, fuldt økologisk

camping / Faciliteter
Hvad for nogle er de mest efterspurgte servicer i det samme øjeblik I vælger hvor I skal holde jeres sommerferie i? Det er vi slet ikke i tvivl over, her ved campingpladsen ved Gardasøen Baia Verde har vi mange års erfaring og vi ved udmærket at det, vores gæster spørger om mest mens de holder deres ferie, er FRI WIFI og mindst en SWIMMINGPOOL. Så hvad kan vores campingplads tilbyde til dens glade gæster?
 

4-stjernet campingplads med swimmingpool ved Gardasøen

Vores turistlandsby, klassificeret i 4-stjernenes rækken, sætter til rådighed til alle dens gæster ikke kun én swimmingpool, som de alle sammen ønsker, men hele tre. Ja nemlig, vi har hele tre forskellige swimmingpooler for diverse brug:
* 375 kvadrat meter swimmingpool, med midterlige geysere og boblebade i forskellige steder. Det er også den swimmingpool som bliver mest brugt for alle vores gruppe lege, turneringer, gymnastik klasser og meget mere;
* Swimmingpool til børn, med sikkerheds-højde, adgangs-træppe og midterlige geyser, helt perfekt for at lege i fuld sikkerhed mens forældrene kan holde øje med det hele, alt imens de bare kan slappe af;
* Tag-swimmingpool på terrassen, med opvarmet vand, otte pladser til et dejligt boblebad, forskellige lys og solarium, en virkelig rolig, afslappende og romantisk swimmingpool.

I løbet af årene har vi hørt efter forskellige forslag fra alle vores gæster som har boet i vores campingplads med swimmingpool og de ter derfor vi har bestemt at oprette tre forskellige løsninger, som gør alle glade og tilfredse. Og det er altid en god alternativ til søens dejlige vand, når man vil opleve noget anderledes.
 

Campingplads ved Gardasøen med fri wifi


Det andet efterspurgte service som år efter år er mere og mere afgørende og nødvendig er den frie forbindelse til internettet, som vi her garanterer i hele vores campingplads. Det er uundværdeligt nu til dags at have ens mobiltelefon som har fuld adgang til internettet, om det så kun er for at sende til vennerne de flotte billeder fra ens ferie, eller for at ”spilde tiden” under solen, linked til en eller anden social network. Det er nemlig også derfor at vores campingplads Baia Verde kan forsyne en stærk internet forbindelse som kan garantere at det altid virker optimalt, også når der er et massivt opbrug i højsæsonen og virkeligt i hele vores turistlandsby, så der er masser af wifi repeater der hvor det er mest nødvændigt.
Inde i vores campingplads ved Gardasøen er wifi forbindelsen helt gratis, derfor skal udlands-gæster ikke købe nogen italienske SIM-kort for at have adgang til internettet.


Andre helt NYE servicer inde i vores campingplads ved Gardasøen


Sæsonen  2019 kommer med masser af overraskelser til alle dem som vil vælge at holde ferie ved Baia Verde for deres sommerferie. Først og fremmest er vi ved at reparere og forny vores areal NATURAL GREEN for at garantere servicer og komfort også til alle dem som kommer til at bo i disse vidunderlige holdepladser med direkte adgang til søen, og som er fuldstændigt omkrigede af naturen.
Vi har også sat i gang i nogle nye servicer til alle vores sportsmænd, såsom cykler til lån for spændende udflugter i naturen eller muligheden for at have en bøje, hvor ens båd kan fortøjes  (på bestilling).  
Vi bliver også ved med vores miljøvenligt arbejde for at love de mest mulige grønne og økologiske ferie til alle vores gæster, fordi vi er konstant ude efter de bedste slags vedvarende energi og energibesparelse og nye systemer for at få det hele til at fungere optimalt.