Campingplads ved Gardasøen: officiel åbning den 13. april 2019

camping / nyhed / begivenheder
Der er ikke gået lang tid siden vi har lukket vores dejlige Campingplads ved Gardasøen til vinter, men alligevel har vi allerede modtaget en masse spørgsmål og anmodninger om oplysninger til året 2019. Det er vi rigtigt stolte for, vi er virkeligt glade at høre at I alle sammen har lyst til at komme og holde ferie sammen med os næste år, endnu en gang. Derfor venter vi på mange bestillinger til vores åbning i april 2019.  
Og nu at vi har udgivet vores åbningsdatoer og den nye prisliste til den næste sæson, er vi klare til at modtage bestillingerne! I kan nemlig bestille både til holdepladser, mobile homes, telte, lejlighederne inde i vores økologisk residence eller i den dejlige villa Fior di Sole i vores Campingplads ved Gardasøen lige når det passer jer bedst, fra den 13. april 2019. Tiden løber, men endu mere når man endeligt har sat en dato!
Næste år vil det være Påskedag den 21. April, og det er derfor at vores Campingplads ved Gardasøen Baia Verde åbner officielt den 13. april, for at give jer chancen til at fejre den periode sammen med os! Tænk, at kunne åbne Påskeægget med hele familien på campingpladsens strand, eller oprette en hyggelig grillmiddag ude i haven 2. Påskedag, som man traditionelt gør her hos os… det er en sand fortryllelse! Foråret ved Gardasøen er noget af det bedste, man kan opleve… det skal I ikke gå glip af!
Nu vi har fortalt jer vores åbningsdato, den 13. april 2019, er vi klare til at give jer alle de oplysninger, I får brug for. Send os endeligt en email, så vi kan svare hurtigst muligt. Vi venter på jeres bestillinger !