Ferie med hund og børn ved Gardasøen

camping / Faciliteter
Når vi taler om ferie med hele familien, mener vi HELE familien! Ja, fordi også de firbenede venner er en vigtig del af familien og det er ikke altid værken nemt eller billigt at lade dem holde ferie helt alene i et hunde-hotel. Men i dag er det ikke et stort problem, der er mange hoteller og campingpladser som gerne modtager hunde og andre dyr for ferien, men tag gerne alle de oplysninger i får brug for før I tager af sted, så I ikke når uvidende på stedet. Jeres ferie med og børn og hund ved Gardasøen skal være unik og speciel.
Campingpladsen Baia Verde i Manerba, i det flotte område af Valtenesi, ved den vestlige del af søen, er en kæmpestor struktur  som forsyner de bedste ferie ved Gardasøen som er som skabt til familierne, og det betyder det er en af de bedste løsninger til alle dem som har børn og kæledyr.  Vi har mobile homes, skyggefyldte holdepladser, lejligheder inde i en dejlig økologisk residence eller inde i en lille hyggelig villa til rådighed; inde i selve campingpladsen er der hele tre swimmingpooler, en rigtig stor en med wellness area og sikker zone til børn, sporthal, legeplads, minimarked, en restaurant pizzeria og meget mere; i højsæsonen har vi en stor del af vores staff som kommer for at indeholde og more vores gæster, med masser af aktiviteter for alle aldre. Hvad kan man ønske mere?
Sådan er de alle glade, store og små, og selvfølgeligt også de firbenede venner. Sådan er ferien ved Gardasøen når I vælger campingpladsen Baia Verde, en garanti! Vi åbner officielt til den nye sæson den 30. Marts 2019, og vi venter selvfølgeligt på jeres bestillinger!