Ferie ved Gardasøen... på cykel

sport / Faciliteter / territorium
Gardasøen, en lille perle i Norditalien og Lombardiet, er en af de mest populære feriedestinationer om foråret og sommeren. Hvert år tiltrækker den tusinder og atter tusinder af turister fra hele verden, klar til at opdage alle facetterne af skønheden ved landskaberne, historien og kulturen i hvert et lille hjørne. I dag vender vi blikket mod sportsudøverne... Gardasøen er perfekt også til dem, der vil dyrke sport i det fri på ferien, rettere sagt i dette tilfælde virker det til at være én af de bedste måder til at opdage hele området på. Her er vores forslag til en ferie ved Gardasøen... på cykel!


Cykelstierne på den vestlige kyst af Gardasøen

At køre på cykel i dette fantastiske, naturlige landskab er en oplevelse, der ikke må undværes. Glem alt om byens trafik og luftforurening og opdag den typiske vegetation på eventyrlige cykelture under en azurblå himmel. Camping Baia Verde, beliggende i Manerba sul Garda, befinder sig midt i et netværk af cykelstier, alle sammen forskellige, som giver jer mulighed for sikkert at besigtige unikke, karakteristiske og spændende landskaber.  Der er dem meget tæt på vores turistlandsby, og der er dem længere væk som den meget berømte cykel/gangsti i Limone sul Garda, der hænger direkte over vandet med en let sværhedsgrad velegnet til alle, men der er også sværere cykelstier egnet til eksperter. Med andre ord er der noget for enhver smag.

Vi giver jer her to direkte links, hvor I kan opdage de mest interessante cykelstier ved Gardasøen.

1. http://www.tuttogarda.it/guida_piste_ciclabili.html
2. http://www.gardabeeloebuono.it/Ciclabili

Og når I har lyst til at kigge på den meget populære cykel/gangsti i Limone kan I se mere her:
https://www.ideegreen.it/ciclabile-limone-sul-garda-118455.html

 

Fordelene ved cykling – også på ferie ved Gardasøen

At cykle gør godt, det ved vi alle. Det er en aerob sport, perfekt til dem der vil tabe sig, blive mere tonet og opnå en korrekt kropsholdning. Det er også anbefalet til dem, der har ondt i ryggen og lænden.

Vidste I, at det også er godt til at forebygge kredsløbssygdomme, altså derfor godt for hjertet? Og var I også klar over, at det nedbringer stress og depression på en naturlig måde ved at stimulere endorfinproduktionen?
Ovenikøbet har I også muligheden for at trække frisk og ren luft, se smukke steder med jeres egne øjne, tilbringe kvalitetstid med jeres bedste venner eller familie, komme tilbage i form på 100% naturlig vis, altså sagen er klar.


Baia Verde's service til cykelturisme ved Gardasøen


Vi er med på frontlinjen for at støtte sportslige aktiviteter til opdagelse af det fantastiske område, der omgiver os. 2019 sæsonens nyhed hos Camping Baia Verde er muligheden for at leje en 100% økovenlig citybike eller e-bike direkte hos os. Det er muligt at reservere dem på forhånd med 10% rabat på salgsprisen.