Bæredygtighed og komfort i ferielejligheder ved Gardasøen

Bæredygtighed bliver vigtigere hvert år, og selv når det kommer til ferie, bør vi tænke på det. Hvis du er opmærksom på økologiske spørgsmål og ønsker at organisere grønne ferier, så er øko-bopæl Baia dei Fiori noget for dig.

Strukturen består af en bygning opdelt i tre ferielejligheder ved Gardasøen, to treværelses lejligheder, en fireværelses lejlighed og en enkelt villa. Bygningerne er certificerede PassivHaus og CasaClima og har alle bekvemmelighederne fra en moderne privat indkvartering samt med det formål at have den lavest mulige miljøpåvirkning.

 

Ferielejligheder ved Gardasøen: en økologisk bolig


Hvad vil det sige at være økologisk bolig? Klassificeringen stammer fra opnåelsen af visse standarder, i dette tilfælde PassivHaus og CasaClima. Udformningen af ferielejlighederne ved Gardasøen havde som mål opførelsen af lavenergihuse, der respekterer miljøet uden at man skulle opgive moderne bekvemmeligheder. Ved brugen af miljøvenlige materialer og finish blev disse boliger født:
- Lejlighed Girasole

- Lejlighed Iris

- Lejlighed Rosa

- Villa Fior di Sole

Hver privat indkvartering er udstyret med varmeisolering, som giver mulighed for store energibesparelser og er drevet af elektricitet fra vedvarende energikilder. Alle de grønne områder omkring ferielejlighederne ved Gardasøen vandes med et substratsystem, der giver mulighed for ikke at spilde vand, mens planterne samtidig er godt nærede.

Ferielejligheder ved Gardasøen: Girasole og Iris


Disse lyse treværelses lejligheder ligger i stueetagen af øko-boligen og kan rumme 4 + 2 personer. Det betyder, at de kan være perfekte til både en familie og en gruppe venner. Ferielejlighederne ved Gardasøen har soveværelse med dobbeltseng og soveværelse med overlappende enkeltsenge, en stue med fuldt udstyret køkken og sovesofa med tv og eget badeværelse med bruser og enhver komfort. For at øge isoleringen af strukturerne er hvert vindue og den franske dør udstyret med tredobbelte ruder og automatiske solduge. Det karakteristiske ved disse lejligheder er, at de har en privat veranda på 15 kvadratmeter komplet med bord og stole for at kunne spise udendørs og nyde den omkringliggende natur. Du vil også finde en liggestol, hvor du kan slappe af og se solnedgangen.
 

Ferielejligheder ved Gardasøen: Rosa


På første sal i øko-boligen finder vi den fireværelses lejlighed Rosa, der kan rumme 6 til 8 personer, perfekt til store grupper af venner og store familier. Der er tre soveværelser, to dobbelte og et med enkeltsenge, to private badeværelser med bruser, en stue med udstyret køkken, sovesofa og satellit-tv. Prikken over i´et er den smukke terrasse på 30 kvadratmeter med bord og stole, hvor I kan samles til frokost og middage.