Lejligheder Feriehus Fior di Sole

Feriehus Fior di Sole

Flot rummeligt etplans feriehus med 3 værelser har plads til 6 personer. Feriehuset har 2 værelser og 2 badeværelser, stue med køkkenkrog og sovesofa, stor udendørs pavillon og privat have. Aircondition inkluderet. Gratis internet. 80m2 | 4+2 personer, 2 værelser
Læs reglement
80mq
4+2 personer
2 værelser
2 badeværelser
pavillon og have
Free WiFi
No Pet
Stort etplans feriehus med 3 værelser
Karakteristisk 3-værelses feriehus på 80,7 m², fordelt på kun et plan. Perfekt til en stor familie, der ikke vil undvære plads, komfort og privatliv. Sengepladser i alt 4+2.
 
Indretning
Fior Di Sole har en eksklusiv entré, en stue med veludstyret køkken (opvaskemaskine, almindelig ovn, induktionskomfur, køleskab, fryser, emhætte), sovesofa og TV digital/satelit, dobbeltværelse med veludstyret badeværelse; 1 værelse med to senge, 1 andet badeværelse med bruser, wc og håndvask.
 
De udendørs arealer er en yderligere fordel
Den 3-værelses feriehus er beliggende i et roligt og skyggefuldt område af feriebyen i området Natural Green, 2 skridt fra Gardasøen. Feriehuset ligger i ét plan og har en smuk privat have, omgivet af rækker af vinstokke, så der er rig mulighed for at nyde den grønne park og pavillonen med stole og borde, så måltiderne kan indtages udendørs. Der er også 2 solstole. Tilbuddet inkluderer privat parkeringsplads til bil.
 
Gratis wi-fi
Hele campingpladsen har gratis trådløs internetforbindelse 24h/24h (Forbindelse til turister. Ikke til business).