Standpladser Pladser Natural Green

Pladser Natural Green

Teltpladser, der er omgivet af natur i en meget rolig del af vores campingplads med direkte adgang til strand og sø. Gratis internet. 70-90m2 | roligt område, direkte adgang til søen
Læs reglement
roligt område
direkte adgang til søen
10 Amp.
græs
Pet friendly
Free WiFi
Vild natur
Dette område af campingpladsen er yderst rolig, her dominerer naturen enevældigt. Her vokser træer, der er mere end 500 år gamle. En lille bæk løber i nærheden, og der er mange åbne, grønne områder.
 
Direkte adgang til søen
Teltpladserne i Green-området måler fra 70 til 90mq, og de har direkte adgang til stranden og til strøget i Manerba del Garda. Fra dit telt, camper eller campingvogn kan I gå ned til Gardasøen gennem campingpladsens skyggefulde og beskyttede grønne områder.
 
Græs
Jordbunden er af 100% græs, så I har rig mulighed for at hvile jer og indtage jeres måltider i behagelige liggestole eller på græsset samtidig med, at I nyder den næsten eventyragtige atmosfære i naturlige omgivelser. Grønne træer af forskellig art sørger for skygge på de smukke pladser.
 
Faciliteter på pladsen
Campingpladsen Baia Verde garanterer en el-tilslutning på 10A CEE godkendte kontakter, vand og spildevandsanlæg på alle pladserne på dette område.
 
Gratis wi-fi
Hele campingpladsen har gratis trådløs internetforbindelse 24h/24h (Forbindelse til turister. Ikke til business).