Mobilehomes Mobilehome Giada

Mobilehome Giada

Behageligt og rummeligt mobilehome til familier med plads til 6 personer. Indretningen består af 3 værelser, 1 brusekabine med håndvask og 1 wckabine med håndvask, veludstyret køkken og udendørs overdækket veranda. - Aircondition på forespørgsel. Gratis internet. 33m2 | 6 personer, 3 værelser
Læs reglement
33mq
+ personer
3 værelser
udendørs veranda
Pet friendly
Free WiFi
Rummeligt mobilehome
Indvendigt areal på 33 m², samt udendørs overdækket veludstyret træveranda, ideel til storfamilier med op til 6 personer. Beliggende i et roligt område ikke langt fra campingpladsens faciliteter, omgivet af forskellige grønne planter.
 
Indretning
1 dobbeltværelse og 2 værelser med hver 2 enkeltsenge; 2 private badeværelseskabiner, 1 lidt større med håndvask, bruser, føntørrer og lille skab, det andet lidt mindre med wc og håndvask. Mobilehomene kan indrettes med klimaanlæg på forespørgsel. Tilbuddet inkluderer privat parkeringsplads til bil.
 
Udstyr
Stuen er udstyret med køkkenkrog med vask, opvaskemaskine elektrisk kaffemaskine (ikke moka-kaffekande), køleskab og fryser, bord og stole. På verandaen står et bord med stole, så man indtage måltiderne udenfor, samt to solstole. 
 
Gratis wi-fi
Hele feriebyen har gratis trådløs internetforbindelse 24h/24h (Forbindelse til turister. Ikke til business).