Faciliteter

Baia Verde er en stor 4-stjernet campingplads, beliggende vest for Gardasøen, fuldstændig omgivet af naturen og de smukke højdedrag i området Valtenesi, direkte foran den smukkeste og største strand i Italien. Det er det perfekte feriested for familien og for par, der ønsker ro og unikke oplevelser i de smukke landskaber.
Projekt miljømæssig bæredygtighed i Baia Verde Grøn miljømæssig bæredygtig ferie ved Gardasøen Camping Baia Verde har et stort kvalitetsprojekt kørende: at tilbyde grøn og miljømæssig bæredygtig ferie ved Gardasøen.
Optagelse af CO2Den bæredygtige forvaltning af vores grønne områder med plantningen af buske, træer og indfødt vegetation, tillader en optagelse og reduktion af atmosfærens indhold af kuldioxid. Resultatet? Sund og ren luft. Mere information
SOLPANELER OG SOLCELLERVi bruger solpaneler til produktion af varmt vand også til vores Tag-Solarium pool og til badeværelserne på Superior pladserne. Solcelleanlæg til produktion af elektricitet (etableret i 2021).
SEPARAT INDSAMLING AF AFFALDI feriebyen tilbyder vi separat indsamling af affald til genbrug af så mange materialer, som muligt.
CERTIFICERINGDet miljøvenlige lejlighedskompleks Baia dei Fiori er PassivHaus og CasaClima klasse A certificeret. Området opfylder samtlige krav til materialer og miljømæssig bæredygtighed og beskyttelse af området, som de to certificeringer kræver.
MILJØVENLIGHEDVi ønsker at holde campingpladsen så naturlig som mulig og planter kun de vækster, der er naturligt voksende i området. Gaderne er ikke asfalterede, men er belagt med naturligt grus for at fremme vandoptagelsen.