Mobilehomes Mobilehome Charme

Mobilehome Charme

Stort og elegant mobilehome med plads til 5 personer. Indretningen består af 2 værelser, 1 brusekabine med håndvask og 1 wckabine med håndvask, veludstyret køkken og udendørs, overdækket veranda, aircondition på forespørgsel. Gratis internet. 24m2 | 5 personer, 2 værelser
Læs reglement
24mq
5 personer
2 værelser
udendørs veranda
Pet friendly
Free WiFi
Mobilehome standard
Indvendigt areal på 24 m², samt udendørs overdækket, veludstyret træveranda, ideel til familier med op til 6 personer. Boliger koncentreret i små kvarterer i forskellige områder på campingpladsen, rig på den typiske vegetation.
 
Indretning
1 dobbeltværelse og 1 værelse med 2 enkeltsenge og 1 klapseng; 2 private badeværelseskabiner, 1 lidt større med håndvask, bruser, føntørrer og lille skab, det andet lidt mindre med wc og håndvask; stue med køkkenkrog og sofa. Mobilehomene har klimaanlæg. Tilbuddet inkluderer privat parkeringsplads til bil.
 
Udstyr
Køkkenkrogen er udstyret med vask, opvaskemaskine elektrisk kaffemaskine (ikke moka-kaffekande), køleskab og fryser, bord og stole. På verandaen står et bord med stole til at spise ved udenfor, samt to solsenge.
 
Gratis wi-fi
Hele feriebyen har gratis trådløs internetforbindelse 24h/24h (Forbindelse til turister. Ikke til business).