Rosa

Rummelig 4-værelses lejlighed på 1. sal i vores miljøvenlige lejlighedskompleks Baia dei Fiori, der har plads til 8 personer. Lejligheden har 3 værelser og 2 badeværelse, stue med køkkenkrog og sovesofa, samt en stor overdækket balkon. Aircondition inkluderet. Gratis internet. 115m2 | 6+2 personer, 3 værelser
Læs reglement
115mq
6+2 personer
3 værelser
2 badeværelser
veludstyret balkon
Free WiFi
No Pet
Stor 4-værelses lejlighed på 1. sal
Lys 4-værelses ferielejlighed på 115 m² på 1. sal. Perfekt til en stor familie, der ikke vil undvære komforten. Sengepladser i alt 6+2. Lejligheden består af en stue med veludstyret køkken (opvaskemaskine, almindelig ovn, induktionskomfur, køleskab, fryser, emhætte), bord, stole, sovesofa og TV digital/satelit, dobbeltværelse, mindre værelse med etagesenge, fuldt udstyret moderne badeværelse med bruser, wc, bidet og håndvask, telefon og håndklæderadiator. Vinduerne og vinduesdørene har 3-dobbelte glas og automatisk solafskærmning. Mobilehomene har klimaanlæg.
 
De udendørs arealer er en yderligere fordel
Rosa er beliggende i et privat område i Eco-Residence, på 1. sal i bygningen. Denne 4-værelses ferielejlighed har en 30 m² stor privat terrasse, udstyret med bord og stole, perfekt, hvis måltiderne ønskes indtaget udendørs, samt 2 solstole. Tilbuddet inkluderer privat parkeringsplads til bil.
 
Miljøvenlig lejlighed
Den 4-værelses lejlighed er beliggende i det miljøvenlige lejlighedskompleks Baia dei Fiori, der består af tre nyligt opførte enheder, der er bygget i miljøvenlige materialer, og som er PassivHaus og CasaClima certificerede. Dette betyder, at lejligheden er miljømæssig bæredygtig, og at den overholder samtlige krav til beskyttelse af miljø og naturressourcer. Højeste boligkomfort, høj termisk isolering, elektrisk energi fra vedvarende energikilder, mekanisk ventilation, der automatisk suger luft ud og blæser luft ind med filter, varmepumpe. Havevanding med system, der ligger under jorden, optimalt til at vedligeholde de grønne områder og undgå vandspild.
 
Gratis wi-fi
Hele området har gratis trådløs internetforbindelse 24h/24h (Forbindelse til turister. Ikke til business).