Mobilehomes Mobil Hus Special Suite

Mobil Hus Special Suite

Komfortabelt og rummeligt mobilhome velegnet til handicappede, maksimalt 4 personer. Der er 2 soveværelser og 1 badeværelse, udstyret køkken og overdækket, udendørs veranda med adgangsrampe og aircondition efter anmodning. Gratis internetforbindelse. 34m2 | 4 personer, 2 soveværelser
Læs reglement
34mq
4 personer
2 værelser
1 badeværelse
Free WiFi
No Pet
Adgangsvenligt mobilhome
Indvendigt areal på 34 kvadratmeter plus overdækket, udendørs veranda med adgangsrampe i overensstemmelse med loven, ideelt til op til fire personer. For større bekvemmelighed er mobilhomet placeret i nærheden af de vigtigste faciliteter: badeværelsesbygning, swimmingpool, bar, restaurant og minimarked, alle tilgængelige for mennesker med handicap.

Indretningen
Der er et soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med to enkeltsenge; et komplet, privat badeværelse med bruser, toilet, vask, telefon og skab; stue med tekøkken og sofa med elegant indretning. Det er udstyret med aircondition/varme. Afregning efter forbrug.

Ydermere er der privat parkeringsplads
Køkkenet er udstyret med tekøkken og vask, porcelæn, elektrisk kaffemaskine, mikrobølgeovn, køleskab, fryser, bord og stole. På verandaen er der et bord med stole til udendørs spisning og to liggestole.

Gratis wi-fi
Hele feriebyen har gratis trådløs internetforbindelse 24h/24h (Forbindelse til turister. Ikke til business).