Mobilehomes Mobilehome Green Suite

Mobilehome Green Suite

Moderne og rummeligt mobilehome til familier med plads til 5 personer. Indretningen består af 2 værelser og 2 badeværelser, veludstyret køkken og udendørs overdækket veranda, aircondition på forespørgsel. Gratis internet. 32m2 | 5 personer, 2 værelser
Læs reglement
32mq
5 personer
2 værelser
2 badeværelser
Free WiFi
No Pet
Behageligt mobilehome
Indvendigt areal på 32 m², samt udendørs, overdækket, veludstyret veranda, ideel til 5 personer. Beliggende i en rolig del af området Natural Green med smagfuld indretning. 
 
Indretning
1 dobbeltværelse og 1 værelse med 2 enkeltsenge og 1 klapseng; 2 private badeværelser med bruser, wc, håndvask, føntørrer og lille skab; stue med køkkenkrog indrettet med udsigt til verandaen, så udearealet kan nydes optimalt, samt en sofa med elegante finesser. Mobilehomene kan indrettes med klimaanlæg på forespørgsel. Tilbuddet inkluderer privat parkeringsplads til bil.
 
Udstyr
Køkkenkrogen er udstyret med vask, opvaskemaskine elektrisk kaffemaskine og moka-kaffekande, mikrobølgeovn, køleskab og fryser, bord og stole. På verandaen står et bord med stole, så måltiderne kan indtages udenfor, samt to solstole.
 
Gratis wi-fi
Hele feriebyen har gratis trådløs internetforbindelse 24h/24h (Forbindelse til turister. Ikke til business).