Bæredygtighed og komfort i ferielejligheder ved Gardasøen

residence
Bæredygtighed bliver vigtigere hvert år, og selv når det kommer til ferie, bør vi tænke på det. Hvis du er opmærksom på økologiske spørgsmål og ønsker at organisere grønne ferier, så er øko-bopæl Baia dei Fiori noget for dig.

Strukturen består af en bygning opdelt i tre ferielejligheder ved Gardasøen, to treværelses lejligheder, en fireværelses lejlighed og en enkelt villa. Bygningerne er certificerede PassivHaus og CasaClima og har alle bekvemmelighederne fra en moderne privat indkvartering samt med det formål at have den lavest mulige miljøpåvirkning.

 

Ferielejligheder ved Gardasøen: en økologisk bolig


Hvad vil det sige at være økologisk bolig? Klassificeringen stammer fra opnåelsen af visse standarder, i dette tilfælde PassivHaus og CasaClima. Udformningen af ferielejlighederne ved Gardasøen havde som mål opførelsen af lavenergihuse, der respekterer miljøet uden at man skulle opgive moderne bekvemmeligheder. Ved brugen af miljøvenlige materialer og finish blev disse boliger født:
- Lejlighed Girasole

- Lejlighed Iris

- Lejlighed Rosa

- Villa Fior di Sole

Hver privat indkvartering er udstyret med varmeisolering, som giver mulighed for store energibesparelser og er drevet af elektricitet fra vedvarende energikilder. Alle de grønne områder omkring ferielejlighederne ved Gardasøen vandes med et substratsystem, der giver mulighed for ikke at spilde vand, mens planterne samtidig er godt nærede.

Ferielejligheder ved Gardasøen: Girasole og Iris


Disse lyse treværelses lejligheder ligger i stueetagen af øko-boligen og kan rumme 4 + 2 personer. Det betyder, at de kan være perfekte til både en familie og en gruppe venner. Ferielejlighederne ved Gardasøen har soveværelse med dobbeltseng og soveværelse med overlappende enkeltsenge, en stue med fuldt udstyret køkken og sovesofa med tv og eget badeværelse med bruser og enhver komfort. For at øge isoleringen af strukturerne er hvert vindue og den franske dør udstyret med tredobbelte ruder og automatiske solduge. Det karakteristiske ved disse lejligheder er, at de har en privat veranda på 15 kvadratmeter komplet med bord og stole for at kunne spise udendørs og nyde den omkringliggende natur. Du vil også finde en liggestol, hvor du kan slappe af og se solnedgangen.
 

Ferielejligheder ved Gardasøen: Rosa


På første sal i øko-boligen finder vi den fireværelses lejlighed Rosa, der kan rumme 6 til 8 personer, perfekt til store grupper af venner og store familier. Der er tre soveværelser, to dobbelte og et med enkeltsenge, to private badeværelser med bruser, en stue med udstyret køkken, sovesofa og satellit-tv. Prikken over i´et er den smukke terrasse på 30 kvadratmeter med bord og stole, hvor I kan samles til frokost og middage.


Ferielejligheder ved Gardasøen: Villetta Fior di Sole


Endelig finder vi den specielle enkeltvilla Fior di Sole, en uafhængig treværelses lejlighed, der kan rumme op til seks personer, velegnet til store familier og vennegrupper på ferie. Lejligheden består af to store soveværelser, det ene med dobbeltseng og det andet med to enkeltsenge, en stor stue med tekøkken, spisebord og sovesofa med satellit-tv, to badeværelser med bruser, en udendørs havepavillon og den smukke private have, hvor I kan slappe af midt i det grønne. Udenfor finder I også bord og stole til frokoster og middage i det fri, og liggestole hvor I kan solbade. Denne ferielejlighed ved Gardasøen har aircondition i stuen, og som i de andre private boliger finder I gratis wi-fi for at kunne komme i kontakt med resten af verden. Huset ligger i et roligt og skyggefuldt område på campingpladsen. Så I behøver ikke bekymre jer om varme og støj, vi garanterer, at I vil være i stand til at hvile jer og slappe af i løbet af jeres ferie. Endelig minder vi jer om, at parkering af jeres bil er inkluderet. Placeringen af campingpladsen giver jer mulighed for ikke at bruge bilen for at nå søbredden og byens centrum, en stor fordel især i højsæsonen, når trafikken stiger, og det bliver svært at bevæge sig rundt i bil.

Ferielejligheder ved Gardasøen: camping faciliteter

Øko-boligen ligger inde på den rummelige campingplads Baia Verde, som ligger på den vestlige bred af Gardasøen. Pladsen tilbyder sine gæster mange faciliteter for at gøre deres ophold afslappende og samtidig sjovt. Lad os starte med en af de mest populære attraktioner, nemlig de to ferskvandsbassiner, en større perfekt til voksne og en mindre designet til børn. Bassinerne overvåges konstant for alle gæsters sikkerhed og for at give forældrene lidt ro, mens de små har det sjovt. I nærheden af bassinerne er der også en tagterrasse komplet med otte hydromassagestationer og psykedelisk belysning, der er perfekt til afslapning. At bo i ferielejlighederne ved Gardasøen betyder at kunne tilbringe morgenen på stranden og eftermiddagen ved poolen, en stor fordel, især i de travleste perioder i højsæsonen. Blandt de andre faciliteter, som I finder på campingpladsen Baia Verde, er der også restaurant, pizzeria og bar klar til at byde jer velkomne til morgenmad, frokoster, snacks, aperitiffer og middage, kort sagt, I behøver ikke bekymre jer om noget, vi tager os af alt! Der er også et minimarked, hvis I vil lave mad i jeres ferielejlighed ved Gardasøen. Derudover finder I en græsklædt legeplads til de mindste, hvor de kan hygge sig og have det sjovt.
Hvad venter I på, book jeres uforglemmelige ferie nu!

Hvad venter I på?! Book nu jeres ophold i ferielejlighederne ved Gardasøen.

Gardasøen, den perfekte destination til din ferie mellem bæredygtighed og komfort

Kort sagt er det rart at tage på ferie og nyde at slappe af et par dage væk fra den daglige rutine, men det er endnu rarere, når man kan hvile sig og hygge sig med øje for miljøet. Derfor er vi ivrige efter at illustrere for alle vores gæster, der sætter pris på campingpladsens grønne sjæl, alle de særlige kendetegn ved det vidunderlige område, hvor vi befinder os, som gør det ideelt til en miljøvenlig ferie: fordi vi ved, at bæredygtighed starter med viden og respekt for territorium! Vores råd er at fordybe dig i den frodige natur, der omgiver dig med nogle udendørs aktiviteter. Hvorfor ikke dedikere dig selv til en af ​​de mange trekkingruter, der findes rundt om søen? For eksempel er der ikke langt fra vores område en sti, som med en gåtur på et par timer fører til Manerba-fæstningen, hvor du ved ruinerne af det antikke slot kan nyde et betagende landskab. For cykelelskere kunne en uforglemmelig oplevelse være at genopdage søbredden takket være Drømmenes cykelsti, som starter i Limone sul Garda og løber langs hele søbassinet i en cirkulær rute. Og til virkelig afslappende dage må du ikke gå glip af de mange inspirerende strande (for at nævne dem helt tæt på campingpladsen: Romantica- og Fido-stranden), hvor du kan solbade, læse lidt og forfriske dig selv fra tid til anden med en dejlig tur i vandet.