Baia Verde ved Gardasøen er Glamping

camping / nyhed / territorium
Kvaliteten af en campingplads måles på i hvor høj grad den møder turisternes altid skiftende behov. Hver sæson bringer nyheder, nye behov og specielle ønsker med sig. Her hos Baia Verde prøver vi altid at følge med tiden og endda være på forkant, netop for at tilbyde vores gæster unikke og innovative ferieoplevelser.
Sidste års tendens var en søgning på ferieboliger og grønne ferier, og i år ses der en stigende interesse indenfor glamping konceptet. Men hvad betyder glamping? Og hvordan er det forskelligt fra en traditionel campingferie? Lad os besvare jeres spørgsmål ved at fortælle om hvordan Baia Verde er blevet en skøn glampingplads ved Gardasøen.

Glamping ved Gardasøen: Hvad er det?

Glamping (en blanding af glamour og camping) betyder en ny type af overnatningsmuligheder i ferien midt imellem luksus og natur. Vi kan beskrive det som en bæredygtig luksus, altså med stor vægt på naturen og omgivelserne uden at give afkald på bekvemmelighed og fremragende faciliteter.
Generelt tilbyder campingpladsen pladser, hvor det er muligt at slå telte og andre private ejendele op allerede ved ankomsten. Priserne er generelt lave og gør det muligt at tilbringe en længere ferieperiode også med udflugter til andre rejsemål. Det er ikke en tilfældighed, at det stadig væk er yngre menneskers foretrukne ferieform.
Glamping tilbyder i stedet allerede etablerede strukturer, så som usædvanlige telte, innovative og designede mobile homes, bæredygtige lejligheder og løsninger af denne slags. Der er lagt ekstra høj vægt på indretningen, som er nøje studeret, moderne, funktionel og egenartet. Det samme gælder faciliteterne, hvor der er høje forventninger til service, opvarmning, sengelinned og tekstiler. Glamping er elsket af turister, som vil opleve naturen, men med høj kvalitet og stil! I dette tilfælde skal prisen være i overensstemmelse med hvad der tilbydes.

Ligheder og forskelle mellem camping og glamping ved Gardasøen

I vores turistlandsby findes begge dele, derfor ved vi, hvad der er fælles for dem, og hvad der adskiller dem.
 
Fællestræk:
1.      Kontakten med naturen.
På alle Baia Verde´s områder er I helt og aldeles omgivet af områdets typiske natur, I kan indånde ren, frisk luft og føle jer i fred med jer selv. Pladserne er skyggede af gamle træer, haven til øko-residenserne er afgrænset af områdetypisk beplantning og mobile home zonen er beriget med blomster og vild vegetation.
2.      Skræddersyede faciliteter.
Vi har valgt at tilbyde fremragende faciliteter, af højeste kvalitet, til alle vores gæster i vores turistlandsby, uafhængigt af bolig- og overnatningstype. Til jeres disposition er der 3 store swimmingpools med underholdning, en legeplads til børnene, et pizzeria, et minimarked, en bar, elektriske udlejningscykler og meget, meget andet.
 
Forskellene:
1.      Kvaliteten og detaljerne af boligen.
Turistboligerne, der findes i glamping zonen, er af nyere dato, hvis ikke helt nye. De har det seneste nye udseende og design fra udvendigt til indvendig møblering, hvor der er kælet for den mindste detalje og bemærkelsesværdig kvalitet. De samme faciliteter indeni boligen gør den store forskel.
2.      Luksus uden praleri.
Dem, der leder efter glamping ved Gardasøen, forventer et postkort landskab, uden at være prangende, uden at miste blikket for området, det grønne aspekt og den omkringliggende natur. Et helt anderledes klientel end dem der vælger et flerstjernet hotel, men ligeså krævende.

Baia Verde ved Gardasøen er Glamping!

Godt, vores campingplads.... eller rettere sagt vores glampingplads er medtaget i Glamping Guide 2019 takket være vores særlige tilbud. Her menes der især Baia dei Fiori, Fior di Sole huset og de nye mobile homes Green Suite.
  • Baia dei Fiori er en øko-residens fra PassivHaus bygget med den største respekt for de omkringliggende områder, hvor der udelukkende vælges lokale energibesparende produkter (solceller, vvs-systemer, varmepumpe og meget andet). Vi tilbyder vores gæster 3 meget specielle lejligheder, to 3-værelses og èn 4-værelses, hvor der er tænkt på selv de mindste detaljer med moderne luksus-indretning, smukke badeværelser, eksklusive faciliteter og store udendørsområder til at nyde naturen.
     
  • Viletta Fior di Sole er en 3-værelses lejlighed på 80,7 m2 et enkeltstående hus midt i Baia Verdes natur. Lejligheden er i èt plan med egen indgang, veludstyret have og med innovative og eksklusive indendørsfaciliteter. Der er plads til 4+2 personer.
     
  • Green Suite er vores sidste nye forslag til super eksklusive mobile homes i den mest naturlige og fredelige del af campingpladsen. Her taler vi om en ekstremt bekvemmelig, elegant, rummelig og komfortabel overnatningsmulighed, idèel til familier. Lækkert indrettet og udstyret med alle nødvendigheder. Der er tænkt på hver detalje, også med hensyn til køkkengrej og boligtekstiler.
Leder I efter det perfekte sted til en ferie midt i naturen, men med stil, luksus og design? Så har I fundet det rette sted. Kontakt os for at høre om ledige pladser og ved hvilken som helst andre forespørgsler.

De miljøvenlige karakteristika af vores camping – ups glamping – ved Gardasøen

På vores campingplads har vi installeret den nyeste generations solpaneler til at lave varmt vand til almindeligt brug, men også til vores specielle swimmingpool på taget af pladsens hovedbygning. Meget romantisk og afsides, med plads til 8 personer og psykedelisk belysning.
Vi har såmænd også paneler til at producere elektricitet, som kan bruges over hele campingpladsen, hvor vi hele sæsonen udnytter den energi, der kommer fra vores varme sol 100%.
Overalt tilbyder vi affaldssortering for at støtte genbrug af alle genanvendelige materialer og for at tage hensyn til miljøet for enhver af vores gæster.
Det sidste karaktertræk ved Baia Verde ved Gardasøen, som er miljøvenligt, er vores naturlige udseende uden asfalterede veje, ideelt til optagelse af regnvand og beriget af områdets typiske, velduftende og smukke vegetation.
Slå jer ned i dette paradis på jorden, det er det hele værd.
For at uddybe emnet ”grønne ferier ved Gardasøen” opfordrer vi jer til at læse denne artikel rig på råd og svar til at arrangere jeres specielle økovenlige ferie ved Gardasøen.


Ferier ved Gardasøen 2021: prisliste og tilbud på vores glamping

Vi har også tænkt på et tilbud på din næste ferie ved Gardasøen på vores glamping: EN DAG GRATIS i perioden fra 9. april til 65 november 2022, til dem der opholder sig i mobilehomes eller i en lejlighed i mindst 7 nætter, forærer Baia Verde jer en dag, så I kun betaler for seks dage.Hvis I vælger pladser på Camping Baia Verde, tilbyder vi weekendpakken (ophold fra fredag til lørdag eller søndag aften) og ACSI 2022 - ANWB 2022 - ADAC 2022 - BEST DEAL 2022 konventioner.

Book alle sammen, brug online booking eller kontakt os.

Vi har åbent til den 5. november 2022, vi venter på dig.