Bungalow ved Gardasøen og cyckelstier

Vi skriver idag til alle dem som elsker at cykle gennem smukke landskaber og ellers at bruge deres cykel. Campingpladsen Baia Verde ved Gardasøen, med dets smukke bungalow, befinder sig i et sted som er omkringet af en masse flotte og sikre cykelstier, i den vidunderligste natur. Det er det perfekte sted til dejlige udflugter og eventyr i Garadsøens flotte landskaber. Hvis I gerne vil opleve noget nyt med jeres næste ferie, besøg internet siden: http://www.gardabelloebuono.en/Ciclabili.
Vi tilbyder idag cyckelstien nr. 18, som kører lige ved siden af vores bungalow ved Gardasøen: “fra Manerbas bugt til Salòs bugt, mens man oplever romerske sogne og antikke landsbyer”.  Det er en 12 kilometers lang sti, sværhed niveau 4 på 5, på en brolagt vej og kun ved få steder som uvejsomt terræn. Mens I oplever denne sti kommer I til at beundre Pieve af Santa Maria di Tenesi, San Fermo og San Felice kirke, San Felice slot,  Madonna del carmine fristed og en masse andet.

At cykle i disse vidunderlige landskaber er en uforglemmelig oplevelse, som man abselut ikke skal gå glip af. Glem alt om byens trafik og trængsel, oplev en dejlig, frodig natur og en vidunderlig blå rimmel, som ere t sandt eventyr. Det er hvad venter på jer når I lejer en af vores bungalow i vores campingplads Baia Verde ved Gardasøen til jeres næste sommerferie.
Og hvis det nu ikke bliver muligt for jer at tage jeres egen cykel med, er det selvfølgeligt nemt og hurtigt at leje en i de nærmeste cykeludlejning steder. Kontakt os endeligt for yderlige oplysninger og til at booke jeres bungalow ved Gardasøen.