Camping ved Gardasøen: vi ses næste ferie

nyhed / camping life
Nå ja, det er med stor nostalgi at vores sidste åbningsdag på campingpladsen ved Gardasøen, er kommet. 2020 sæsonen har virkelig været anderledes, den startede meget forsinket på grund af coronavirus situationen, har været præget af sikkerhedsforanstaltninger og social afstand, men den har også været dejlig, boblende og energisk takket være jeres lyst til at tage af sted igen, at vende tilbage til at leve og glemme de værste og mest bekymrende øjeblikke. Derfor tak. Tak til dem der har udvist os tillid og opholdt sig på vores campingplads på ferien, dem der har haft det godt her, og som har inviteret andre familiemedlemmer og venner til at besøge os, dem der lægger billeder op på vores Facebook side, og som kommenterer med stor hengivenhed. Jeres smil belønner os for alt vores arbejde og træthed. Også selv om at bo her i dette lille paradis næsten er som selv at være på ferie.


Opgørelsen over Camping Baia Verde´s 2020 sæson

Det har uden tvivl været et unikt år, vi har registreret en stigning i antallet af italienske turister i forhold til tidligere år, men der har som altid været rigtigt mange tyske og hollandske turister, der er kommet for at besøge os! I forhold til sidste år har vi budt mange hunde velkomne, der har været rigtigt mange af jer, der har været her sammen med jeres firbenede venner, og vi må tilstå, at vi er blevet helt forelskede i nogle af dem... Vi håber at se jer til næste år også.
Med hensyn til vores strukturer har de forskellige mobile homes været meget efterspurgte, men vores lejligheder i øko-residencen Baia dei Fiori har også haft stor succes... vores glamping koncept er i den grad blevet værdsat af de mest krævende turister, så vi er fuldt ud tilfredse.
Ekstra tilfredshed har der været med den nye badeværelsesbygning og muligheden for at reservere et privat badeværelse for pladserne i Natural Green området.


Vi tænker allerede på sommeren 2021... i gang med arbejdet for jeres ferier ved Gardasøen.

Ja, i år har vi ikke taget os tid til at slappe af og så gå i gang igen. Vi er midt i at arbejde for jer og den næste sæson. Faktisk har vi allerede offentliggjort den nye prisliste, så I nu kan reservere med store rabatter og gode tilbud på jeres næste ophold på vores campingplads ved Gardasøen. Vi udnytter vinteren til at få lavet alt vedligeholdelsesarbejdet og de nødvendige forbedringer. Om et øjeblik er det jul (i øvrigt en perfekt mulighed for at finde en speciel gave, det kunne være en romantisk weekend til foråret eller en påskeferie for hele familien).

Endnu engang tak til jer alle. God arbejdslyst og skole for de mindste, held og lykke til jer alle sammen. Stay tuned, glem os ikke, fortsæt med at følge os på de sociale medier og vores blog. Der er store nyheder på vej.