Camping ved Gardasøen: åbning den 28. april 2021

nyhed / camping
Tre... to... en... nedtællingen er næsten overstået, endelig kan vi give jer en sikker dato på åbningen af vores campingplads Baia Verde ved Gardasøen. Turistsæsonen 2021 starter præcis den 28. april! Også selvom den er startet med en smule forsinkelse i forhold til planen, er vi sikre på at give jer stor tilfredshed denne lange sommer. Vi har forberedt campingpladsen ifølge alle de gældende lovkrav, netop for at kunne tilbyde jer de fantastiske ferier I fortjener med maksimal sikkerhed garanteret.

Turismen ved Gardasøen, Italiens største søbred midt i grøn og typisk natur, er klar til at starte op igen, og vi er klar til at modtage jer efter disse triste måneder og lade alt dette bag os! Fat mod, nu fortjener vi kun mange dejlige ting.

Boligformer til vores ferier ved Gardasøen

At vælge en campingplads ved Gardasøen er det perfekte valg til dette historiske øjeblik vi lever i. Lad os komme væk fra byen, foretrække det grønne og de uspolerede landskaber, lad os sænke farten og absorbere al den energi, som verden i dag vil give os. Hvad tilbyder vores campingplads?

- behagelige mobile homes
- pladser til telte, campere og campingvogne
- lejligheder i den nye øko-residens
- rummelig og veludstyret hytte
Hvordan kan vi glemme sidste sæsons store nyhed, muligheden for at reservere et privat badeværelse ved leje af en plads? På Superior pladserne var det allerede muligt, og nu er det også muligt at få et privat badeværelse komplet med wc, håndvask og bruser med varmt vand i hele Natural Green området. Privatliv og intimitet sikret.

I gang med reservationerne, vi må indrømme, at vi allerede har modtaget rigtigt mange forespørgsler, og det er vi naturligvis utroligt glade for. Reserver jeres bolig så hurtigt som muligt, for at være sikre på at bo der hvor I ønsker, og derefter kan I starte jeres egen personlige nedtælling. Fra den 28. april 2021 er vi officielt åbne. Vi venter på jer på vores campingplads Baia Verde ved Gardasøen.

Tilbud på ferier ved Gardasøen på campingplads

2021's tilbud? Ikke til at gå glip af.
1. I perioden fra 28. april til 3. juli og fra 4. september til 6. november 2021 forærer vi jer 1 nats ophold på vores campingplads ved ophold på mindst 7 nætter. Det vil sige 7 nætter til 6 nætters pris.
2. 10%'s rabat på ophold på mindst 4 nætter, gældende for alle boligformer (pladser, mobile homes, lejligheder) gældende fra 22.05 til 05.06 med reservationer indtil 08.05


Altid gyldig ACSI 2021 - ANWB 2021 - ADAC 2021 - BEST DEAL 2021 konventionen med tilbud på dagsprisen på pladserne Comfort eller Natural Green, 2 voksne og 1 hund.

Vi er supermotiverede, vi venter på jer!