Campingplads med internet ved Gardasøen: en dejlig September ferie

camping life / nyhed
Velkommen september! Helt sikkert en fascinerende måned, som bringer en lille smule sund melankoli på grund af sommerens afslutning, den mest perfekte feriesæson af dem alle. I år har september dog noget ekstra at byde på: mod og håb, som vi aldrig har set tidligere, vi ønsker at alting kommer til at gå fint i Italien, såvel som i resten af verden. Lad os besejre denne grimme Covid19 pandemi!
Vores lille bidrag består i at vi lader dørene af vores campingplads ved Gardasøen være åbne til den 10. oktober 2020, og vi vil glæde os over at have jer som gæster, hvor I kan tilbringe en velfortjent ferie i slutningen af en varm og overraskende sommer. Italiens største sø er også utrolig smuk i september og oktober, perioden hvor naturen vender tilbage med et betagende farvespil.
Oplev det for at tro på det!

Campingferie ved Gardasøen med internet

Dén der virkelig vil slappe af bør vælge september og Camping Baia Verde ved Gardasøen til sin ferie! Hvad venter der jer? Solrige dage, men uden juli og augusts kvælende varme, romantiske aperitiffer ved en af de smukkeste solnedgange i verden, gåture og udflugter i naturen, typiske produkter og smagfulde retter for at lære den lokale mad og vin at kende, total afslapning ved vores swimmingpools... og meget andet.
Esset i ærmet? Baia Verde er en campingplads ved Gardasøen med gratis internet, garanteret på hele området, så I kan dele alt det I oplever med jeres venner og familie derhjemme. Ingen frygt for dyre gebyrer, intet behov for at købe nyt SIM kort for at kommunikere fra Italien til udlandet... vores campingplads ved Gardasøen giver jer adgang til turistnettet på hele området.

De andre faciliteter på Baia Verde's campingplads ved Gardasøen

Vores campingplads er i konstant udvikling, år efter år forsøger vi at optimere og forbedre vores tilbud til turisterne for at tilfredsstille eller rettere overgå enhver af jeres forventninger. Sommerferien er en længe ventet og ønsket tid, og det skal vi leve op til. De andre tilbud, der beriger jeres ferie ved Gardasøen, er:
1. tre swimmingpools, én med spa og én med høj sikkerhed til børnene
2. legeplads
3. multifunktionel sportsplads
4. minimarked åbent hele sæsonen
5. bar, restaurant og pizzeria
6. adgang for hunde (efter forudgående aftale med receptionen)
7. gratis wifi internet
Glem ikke at checke vores tilbudsside og skrive til os for et personligt pristilbud. Fat mod, sommeren er ikke ovre endnu, der er stadig tid til at nyde en fantastisk ferie med masser af afslapning, fred og ro. Vi venter på jer!