Campingplads med mobile homes ved Gardasøen

Landsby / Faciliteter
Leder I efter mobilehomes ved Gardasøen? Måske på en firestjernet campingplads? I en landsby, der passer til hele familien? Og vi må ikke glemme de fantastiske faciliteter!
Campingpladsen Baia Verde i Manerba sul Garda er lige hvad I har brug for. En meget stor plads opdelt i tre områder: pladser til telte og campister; landsbyen med vidunderlige mobilehomes; bygningen med tre helt nye og økologiske lejligheder. Netop for at tilbyde turisterne faciliteter af den højeste kvalitet.
Uanset om det er med jeres familie, med en gruppe venner, med din partner eller blot ledsaget af din firbenede ven, venter mobilehomes på campingpladsen Baia Verde ved Gardasøen på jer! Book nu og drag fordel af de gode tilbud.


Baia Verde´s mobile homes ved Gardasøen

─ Green Suite
Mobile home på 32 m², plads til 5 personer, bestående af to soveværelser (et dobbeltværelse, et enkeltværelse med tre sengepladser), to private og komplette badeværelser, stue med køkkenområde, sofa, bord og stole. En komplet løsning med veludstyret udendørs veranda og parkeringsplads til bilen.

─ Suite Deluxe
Mobile home på 32 m², ideelt til familien, plads til 5 personer fordelt på to soveværelser, et dobbeltværelse og et enkeltværelse med tre enkelte sengepladser. Der er to badeværelser, et veludstyret køkken, stue med sofa, udendørs udstyret veranda og parkeringsplads.

─ Family Deluxe
I vores mobile home Family Deluxe er der plads til i alt 6 personer på i alt 32 m². Der er tre soveværelser (et dobbeltværelse og to enkeltværelser med hver to enkeltsenge), et komplet badeværelse og en elegant stil i stue og køkken (udstyret). For at fuldende det er der parkeringsplads til bilen og udendørs veranda med bord, stole og to liggestole.

─ Charme
Elegant mobile home på 24 m² med plads til 5 personer i to soveværelser, et dobbeltværelse og et enkeltværelse med tre enkeltsenge. Der er to badeværelser, stue med køkkenområde, udendørs udstyret veranda og parkeringsplads.

─ Elite
Vores mobile home Elite ved Gardasøen er på 30 m², ideelt til større familier (op til 6 personer). Der er tre værelser, to badeværelser, en stue med køkkenområde og sofa, stor udendør udstyret terrasse og parkeringsplads.

─ Giada
Det største mobile home på campingpladsen, 38 m² plads der kan rumme op til 6 personer. Tre soveværelser, en brusekabine og håndvask og et toilet med håndvask, veludstyret køkken, sofa i stuen og udendørs veranda samt en parkeringsplads.

- Special Suite
Mobile home tilgængelig for handicappede på 34 kvadratmeter, kan rumme op til 4 personer. Det er udstyret med to soveværelser og et stort og komplet badeværelse, stue med udstyret køkken og overdækket udendørs veranda med adgangsrampe. Udendørs parkeringsplads og gratis wi-fi, aircondition service mod gebyr.


Tjenester til mobilehomes ved Gardasøen

Vores turistlandsby befinder sig midt i naturen, imellem de skønne bakker i Valtenesi (på Gardasøens vestlige kyst) med direkte udsigt til én af Manerbas mest berømte strande. At bo i et mobile home i ferien betyder først og fremmest at have masser af privatliv og intimitet, hvor man kan planlægge dagen, som man ønsker, og tilberede den mad som jeres børn bedst kan lide i fred og ro. Derudover betyder det også at dele fællesområder med andre turister, gøre nye venskaber og at lære folk fra hele verden at kende. Og vi må ikke glemme de andre tilbud. Ved at leje én af disse overnatningstyper, som vi har præsenteret jer for til jeres ferie, kan I også nyde godt af tre swimmingpools (én til de store, én til de små og én beliggende på taget af hovedbygningen med boblebad og tempereret vand), en stor legeplads til børnene, kæmpestore grønne områder, en restaurant, pizzeria, bar og et minimarked, der er åbent hele sæsonen. Underholdningen fuldender vores ferietilbud.


Mobile homes ved Gardasøen: en grøn ferie

Den der vælger at leje et mobile home ved Gardasøen til sin ferie er uden tvivl særligt opmærksom på naturen. Vores campingplads er i første række med at engagere sig omkring beskyttelsen og udviklingen af dette storslåede område, som tilbyder jer muligheden for at opleve dage fuldstændigt omkransede af natur og ren luft.
Men lad os sammen kigge i detaljer på hvad øko-camping betyder? Hvad har vi gjort, og hvad vil vi fortsætte med at gøre for økologien, dag efter dag?

1. Solvarmepaneler og solelpaneler
Til at lave varmt husholdningsvand, vand til den opvarmede swimmingpool med boblebad beliggende på Roof-Solarium og til badeværelserne på Superior pladserne bruger vi solvarmepaneler. Til elproduktion til campingpladsen udnytter vi i stedet solstrålernes kraft, der bliver transformeret af vores solelpaneler.

2. Affaldssorteringen
Ikke mindre vigtig er affaldshåndteringen på campingpladsen. Vi har valgt at tilbyde affaldssortering til alle vores gæster for at være i stand til at genbruge mest muligt materiale. Rundt omkring på campingpladsen vil I finde de forskellige beholdere til at adskille glas/plastik/papir og tørt, blandet affald.

3. Vegetation og natur
Vi har valgt at beholde området så naturligt som muligt, ikke asfaltere campingpladsens små veje, men bibeholde det naturlige grus, som så også optager regnvandet. Vi har foretrukket kun at plante områdetypiske, lokale planter for at bibeholde den størst mulige balance.

4. CO2 optagelse
En ekspert agronom har studeret det fotosyntetiske potentiale i vores planter og er kommet frem til, at luften på campingpladsen er sund og ren med et lavt indhold af kuldioxid takket være optagelsen fra vores grønne område.


Autocampere ved Gardasøen: priser og tilbud

Vi har besluttet at give jer tilbud, I ikke vil gå glip af, ekstraordinære rabatter, så alle kan tage afsted og bo på vores campingplads, i et mobilehome, i en lejlighed eller på en plads.

Indtil 1. juli 2023 og fra 9. september til 4. november 2023 giver vi 10% rabat ved ophold på mindst 7 nætter. Dette tilbud gælder for alle mobilehomes i landsbyen og for lejlighederne i vores Residence Baia dei Fiori.


Autocampere ved Gardasøen Baia Verde: Nyheder!

Målet for Camping Baia Verde er at forbedre oplevelsen af din ferie ved Gardasøen mere og mere. Nyt i år er 6 nye Green Suite mobile homes, tre nye Suite Deluxe mobile homes og en Deluxe Suite tilgængelig for handicappede. De nye Green Suite mobilhomes ligger i et endnu mere støjsvagt område omgivet af natur, så I kan slappe af under jeres ophold i vores struktur. Indkvarteringen er et af de vigtigste elementer for at nyde en ferie i fred og ro, fordi det giver jer mulighed for at genoplade jeres batterier og have det rigtige privatliv til at tilbringe jeres ferie i total afslapning. Hver Green Suite er udstyret med aircondition efter anmodning, for et køligt miljø selv på de varmeste sommerdage.
De tre nye Deluxe Suites er tilføjet for at imødekomme endnu flere familier på vores campingplads, for at give en uforglemmelig ferie til så mange gæster som muligt med det formål at skabe et indbydende miljø, hvor alle kan føle sig godt tilpas. Som enhver anden indkvartering er Deluxe Suites også udstyret med aircondition efter anmodning for maksimal komfort i løbet af jeres ferie. For at sikre, at alle kan bo på Baia Verde campingpladsen, har vi tilføjet en Deluxe Suite med handicapadgang, rummelig og komfortabel.
De nye mobilhomes er derfor designet til at tilbyde alle et drømmeophold ved den smukke Gardasø i selskab med hele familien!

Fat mod, nu er det tid til at bestille din ferie ved Gardasøen, et lille hjørne af paradis på jorden, perfekt til familier, grupper af venner og endda unge!