Campingplads med mobile homes ved Gardasøen

Landsby / Faciliteter
Leder I efter mobile homes ved Gardasøen? Måske på en 4-stjernet campingplads? I en turistlandsby velegnet til hele familien? Hvor vi ikke må glemme den fremragende service naturligvis. Baia Verde´s campingplads ved Gardasøen er det helt rigtige til jer. Lad os se på helt konkrete ferieforslag.


Baia Verde´s mobile homes ved Gardasøen

─ Green Suite
Mobile home på 32 m², plads til 5 personer, bestående af to soveværelser (et dobbeltværelse, et enkeltværelse med tre sengepladser), to private og komplette badeværelser, stue med køkkenområde, sofa, bord og stole. En komplet løsning med veludstyret udendørs veranda og parkeringsplads til bilen.

─ Suite Deluxe
Mobile home på 32 m², ideelt til familien, plads til 5 personer fordelt på to soveværelser, et dobbeltværelse og et enkeltværelse med tre enkelte sengepladser. Der er to badeværelser, et veludstyret køkken, stue med sofa, udendørs udstyret veranda og parkeringsplads.

─ Family Deluxe
I vores mobile home Family Deluxe er der plads til i alt 6 personer på i alt 32 m². Der er tre soveværelser (et dobbeltværelse og to enkeltværelser med hver to enkeltsenge), et komplet badeværelse og en elegant stil i stue og køkken (udstyret). For at fuldende det er der parkeringsplads til bilen og udendørs veranda med bord, stole og to liggestole.

─ Charme
Elegant mobile home på 24 m² med plads til 5 personer i to soveværelser, et dobbeltværelse og et enkeltværelse med tre enkeltsenge. Der er to badeværelser, stue med køkkenområde, udendørs udstyret veranda og parkeringsplads.

─ Elite
Vores mobile home Elite ved Gardasøen er på 30 m², ideelt til større familier (op til 6 personer). Der er tre værelser, to badeværelser, en stue med køkkenområde og sofa, stor udendør udstyret terrasse og parkeringsplads.

─ Giada
Det største mobile home på campingpladsen, 38 m² plads der kan rumme op til 6 personer. Tre soveværelser, en brusekabine og håndvask og et toilet med håndvask, veludstyret køkken, sofa i stuen og udendørs veranda samt en parkeringsplads.


En ferie i mobile home ved Gardasøen

Vores turistlandsby befinder sig midt i naturen, imellem de skønne bakker i Valtenesi (på Gardasøens vestlige kyst) med direkte udsigt til én af Manerbas mest berømte strande. At bo i et mobile home i ferien betyder først og fremmest at have masser af privatliv og intimitet, hvor man kan planlægge dagen, som man ønsker, og tilberede den mad som jeres børn bedst kan lide i fred og ro. Derudover betyder det også at dele fællesområder med andre turister, gøre nye venskaber og at lære folk fra hele verden at kende. Og vi må ikke glemme de andre tilbud. Ved at leje én af disse overnatningstyper, som vi har præsenteret jer for til jeres ferie, kan I også nyde godt af tre swimmingpools (én til de store, én til de små og én beliggende på taget af hovedbygningen med boblebad og tempereret vand), en stor legeplads til børnene, kæmpestore grønne områder, en restaurant, pizzeria, bar og et minimarked, der er åbent hele sæsonen. Underholdningen fuldender vores ferietilbud.