Campingplads med mobile homes ved Gardasøen

Landsby / Faciliteter
Leder I efter mobile homes ved Gardasøen? Måske på en 4-stjernet campingplads? I en turistlandsby velegnet til hele familien? Hvor vi ikke må glemme den fremragende service naturligvis. Baia Verde´s campingplads ved Gardasøen er det helt rigtige til jer. Lad os se på helt konkrete ferieforslag.


Baia Verde´s mobile homes ved Gardasøen

─ Green Suite
Mobile home på 32 m², plads til 5 personer, bestående af to soveværelser (et dobbeltværelse, et enkeltværelse med tre sengepladser), to private og komplette badeværelser, stue med køkkenområde, sofa, bord og stole. En komplet løsning med veludstyret udendørs veranda og parkeringsplads til bilen.

─ Suite Deluxe
Mobile home på 32 m², ideelt til familien, plads til 5 personer fordelt på to soveværelser, et dobbeltværelse og et enkeltværelse med tre enkelte sengepladser. Der er to badeværelser, et veludstyret køkken, stue med sofa, udendørs udstyret veranda og parkeringsplads.

─ Family Deluxe
I vores mobile home Family Deluxe er der plads til i alt 6 personer på i alt 32 m². Der er tre soveværelser (et dobbeltværelse og to enkeltværelser med hver to enkeltsenge), et komplet badeværelse og en elegant stil i stue og køkken (udstyret). For at fuldende det er der parkeringsplads til bilen og udendørs veranda med bord, stole og to liggestole.

─ Charme
Elegant mobile home på 24 m² med plads til 5 personer i to soveværelser, et dobbeltværelse og et enkeltværelse med tre enkeltsenge. Der er to badeværelser, stue med køkkenområde, udendørs udstyret veranda og parkeringsplads.

─ Elite
Vores mobile home Elite ved Gardasøen er på 30 m², ideelt til større familier (op til 6 personer). Der er tre værelser, to badeværelser, en stue med køkkenområde og sofa, stor udendør udstyret terrasse og parkeringsplads.

─ Giada
Det største mobile home på campingpladsen, 38 m² plads der kan rumme op til 6 personer. Tre soveværelser, en brusekabine og håndvask og et toilet med håndvask, veludstyret køkken, sofa i stuen og udendørs veranda samt en parkeringsplads.


Tjenester til mobilehomes ved Gardasøen

Vores turistlandsby befinder sig midt i naturen, imellem de skønne bakker i Valtenesi (på Gardasøens vestlige kyst) med direkte udsigt til én af Manerbas mest berømte strande. At bo i et mobile home i ferien betyder først og fremmest at have masser af privatliv og intimitet, hvor man kan planlægge dagen, som man ønsker, og tilberede den mad som jeres børn bedst kan lide i fred og ro. Derudover betyder det også at dele fællesområder med andre turister, gøre nye venskaber og at lære folk fra hele verden at kende. Og vi må ikke glemme de andre tilbud. Ved at leje én af disse overnatningstyper, som vi har præsenteret jer for til jeres ferie, kan I også nyde godt af tre swimmingpools (én til de store, én til de små og én beliggende på taget af hovedbygningen med boblebad og tempereret vand), en stor legeplads til børnene, kæmpestore grønne områder, en restaurant, pizzeria, bar og et minimarked, der er åbent hele sæsonen. Underholdningen fuldender vores ferietilbud.


Mobile homes ved Gardasøen: en grøn ferie

Den der vælger at leje et mobile home ved Gardasøen til sin ferie er uden tvivl særligt opmærksom på naturen. Vores campingplads er i første række med at engagere sig omkring beskyttelsen og udviklingen af dette storslåede område, som tilbyder jer muligheden for at opleve dage fuldstændigt omkransede af natur og ren luft.
Men lad os sammen kigge i detaljer på hvad øko-camping betyder? Hvad har vi gjort, og hvad vil vi fortsætte med at gøre for økologien, dag efter dag?

1. Solvarmepaneler og solelpaneler
Til at lave varmt husholdningsvand, vand til den opvarmede swimmingpool med boblebad beliggende på Roof-Solarium og til badeværelserne på Superior pladserne bruger vi solvarmepaneler. Til elproduktion til campingpladsen udnytter vi i stedet solstrålernes kraft, der bliver transformeret af vores solelpaneler.

2. Affaldssorteringen
Ikke mindre vigtig er affaldshåndteringen på campingpladsen. Vi har valgt at tilbyde affaldssortering til alle vores gæster for at være i stand til at genbruge mest muligt materiale. Rundt omkring på campingpladsen vil I finde de forskellige beholdere til at adskille glas/plastik/papir og tørt, blandet affald.

3. Vegetation og natur
Vi har valgt at beholde området så naturligt som muligt, ikke asfaltere campingpladsens små veje, men bibeholde det naturlige grus, som så også optager regnvandet. Vi har foretrukket kun at plante områdetypiske, lokale planter for at bibeholde den størst mulige balance.

4. CO2 optagelse
En ekspert agronom har studeret det fotosyntetiske potentiale i vores planter og er kommet frem til, at luften på campingpladsen er sund og ren med et lavt indhold af kuldioxid takket være optagelsen fra vores grønne område.


Mobile homes ved Gardasøen: priser og tilbud

Det økonomiske aspekt har aldrig været at tage så meget i betragtning som i år. Vi er overbeviste om, at alle har brug for en ferie ved Gardasøen for at glemme de bekymringer og den tristhed, vi har oplevet de sidste måneder. Lige som vi tænker, at børnene skal have det tilbage, der er blevet taget fra dem: alt det sjove og friheden.
Godt, vi har tænkt os at foreslå jer nogle utrolige tilbud, fantastiske rabatter, hvor alle kan tillade sig at tage af sted og opholde sig på vores campingplads, i mobile home, lejlighed eller på en plads.

- I perioden fra 1. april til 3. juli 2021 og fra 4. september til 6. november 2021 forærer vi jer 1 dags ophold på vores campingplads, for dem der overnætter mindst 7 nætter. Hvad betyder dette? En uges ferie ved Gardasøen, 7 nætter, I betaler kun for 6 nætter! Dette tilbud er gældende for alle mobile homes på campingpladsen og også for lejlighederne i vores residens Baia dei Fiori.
- I perioden fra 1. april til 27. juni 2021 og fra 6. september til 6. november 2021 er aftalen KONVENTION ACSI ANWB ADAC aktiv, hvor der forventes en daglig tilbudspris for pladserne Comfort eller Natural green for to voksne og en hund (eksklusiv turistskat, ikke kombinerbar)

- Kampagnepris for at reservere pladsen i weekenden fra fredag ​​til lørdag eller søndag aften.
Kom frisk, øjeblikket er kommet til at reservere jeres ferie ved Gardasøen, et lille paradis på jorden, perfekt til familier, venner og de unge!