Campingplads ved Gardasøen: 3 swimmingpooler, fri wifi, fuldt økologisk

camping / Faciliteter
Hvad for nogle er de mest efterspurgte servicer i det samme øjeblik I vælger hvor I skal holde jeres sommerferie i? Det er vi slet ikke i tvivl over, her ved campingpladsen ved Gardasøen Baia Verde har vi mange års erfaring og vi ved udmærket at det, vores gæster spørger om mest mens de holder deres ferie, er FRI WIFI og mindst en SWIMMINGPOOL. Så hvad kan vores campingplads tilbyde til dens glade gæster?
 

4-stjernet campingplads med swimmingpool ved Gardasøen

Vores turistlandsby, klassificeret i 4-stjernenes rækken, sætter til rådighed til alle dens gæster ikke kun én swimmingpool, som de alle sammen ønsker, men hele tre. Ja nemlig, vi har hele tre forskellige swimmingpooler for diverse brug:
* 375 kvadrat meter swimmingpool, med midterlige geysere og boblebade i forskellige steder. Det er også den swimmingpool som bliver mest brugt for alle vores gruppe lege, turneringer, gymnastik klasser og meget mere;
* Swimmingpool til børn, med sikkerheds-højde, adgangs-træppe og midterlige geyser, helt perfekt for at lege i fuld sikkerhed mens forældrene kan holde øje med det hele, alt imens de bare kan slappe af;
* Tag-swimmingpool på terrassen, med opvarmet vand, otte pladser til et dejligt boblebad, forskellige lys og solarium, en virkelig rolig, afslappende og romantisk swimmingpool.

I løbet af årene har vi hørt efter forskellige forslag fra alle vores gæster som har boet i vores campingplads med swimmingpool og de ter derfor vi har bestemt at oprette tre forskellige løsninger, som gør alle glade og tilfredse. Og det er altid en god alternativ til søens dejlige vand, når man vil opleve noget anderledes.
 

Campingplads ved Gardasøen med fri wifi


Det andet efterspurgte service som år efter år er mere og mere afgørende og nødvendig er den frie forbindelse til internettet, som vi her garanterer i hele vores campingplads. Det er uundværdeligt nu til dags at have ens mobiltelefon som har fuld adgang til internettet, om det så kun er for at sende til vennerne de flotte billeder fra ens ferie, eller for at ”spilde tiden” under solen, linked til en eller anden social network. Det er nemlig også derfor at vores campingplads Baia Verde kan forsyne en stærk internet forbindelse som kan garantere at det altid virker optimalt, også når der er et massivt opbrug i højsæsonen og virkeligt i hele vores turistlandsby, så der er masser af wifi repeater der hvor det er mest nødvændigt.
Inde i vores campingplads ved Gardasøen er wifi forbindelsen helt gratis, derfor skal udlands-gæster ikke købe nogen italienske SIM-kort for at have adgang til internettet.


Andre helt NYE servicer inde i vores campingplads ved Gardasøen


2021 sæsonen tilbyder store overraskelser til alle dem, der vælger Baia Verde som sommerferie destination. Glem ikke at følge vores blog og sociale medier for at opdage dem alle, dag for dag.
Disse nyheder fra sidste år er blevet særdeles populære:
- pladserne i NATURAL GREEN området, i særdeleshed de helt nye i XL version, meget værdsatte af dem der elsker naturen, afslapning og fred og ro;
- den nye badeværelsesbygning, netop beliggende i Natural Green området, med mulighed for at reservere et privat badeværelse;


Vores forpligtelser over for miljømæssig bæredygtighed og tilbuddet om de mest miljøvenlige ferier fortsætter også med optimeringen og forbedringen af vores brug af vedvarende energi og systemer med meget lavt forbrug.

Kontakt os uden forpligtelse, vi står til rådighed for enhver slags information. Prislisten og tilbuddene for 2021 er allerede online, så I kan nu reservere og tænke på de dejlige ting, vi kan opleve sammen næste år! Eller vi foreslår en ide til jul, hvis I ikke har tænkt på noget endnu: hvorfor ikke forære et ophold til hele familien på vores campingplads ved Gardasøen?