Campingplads ved Gardasøen: Fior di Sole, vores egen lille villa

nyhed / Lejligheder
Campingpladsen ved Gardasøen Baia Verde er altid meget opmærksom for at tilbyde jer det bedste, som muligt, hvert år, og lade jer opleve den bedste ferie, I kan drømme om.  Det er derfor vi altid arbejder for at forbedre vores servicer, finde ud af nye kollaborationer, give jer spændende og nye aktiviteter hver gang og mest af alt arbejder vi på vores boligenheder, så vi kan tilbyde nogle løsninger som kan gøre alle glade. Det er også derfor vi inkluderer noget nyt hvert år, og det bliver gjort både takket være vores arbejdslyst og jeres forslag.
Vi har begyndt med holdepladser og mobile homes, og med tiden er der kommet flere op, og vi har forsynet veres campingplads med andre slags mobile homes, bungalows, telte, en dejlig “grøn” zone sidste år med direkte adgang til søen og holdepladser i den smukkeste natur, vores økologisk resedence bygget med grønt buggeri  Baia dei Fiori med tre fantastiske lejligheder og til sidst, vores 2018 nyhed, den lille villa Fior di Sole (Solen’s blomst).
Hvad handler det om? I vores Campingplads ved Gardasøen, i det grønne areal som vi snakkede om lige før, tilbyder vi en selvstændig villa som befinder sig omkringet af den smukkeste natur, forsynet med stue med sovesofa og fuldt udstyret køkken, to soveværelser, privat gazebo, eksklusiv have og holdeplads til bilen. Det er en tre-værelses lejlighed som er  cirka 80 kvadrat meter bred, meget rolig og skyggefuldt, og herfra kan I nå til alle vores campingplads servicer, såsom swimmigpooler, sportshal, restaurant, pizzeria og meget andet.
Vores Campingplads ved Gardasøen Baia Verde har med denne løsning haft stor succes det første år, kunne det være en løsning til jeres næste ferie?