Den økologiske ferie ved Gardasøen i capingpladsen Baia Verde

Dette historiske, meget svære øjeblik vi lever i, har lært os en ting: hvis vi ikke respekterer naturen, vender miljøet og dyrene sig imod os. Mere end nogensinde før, nu hvor vi kan vende tilbage til at leve og rejse, er det nødvendigt at eksperimentere med bæredygtig turisme og favorisere grønne ferier med fuld respekt for miljøet... naturligvis med lige så mange fordele for turisten.
I ved udmærket at vores campingplads ved Gardasøen helst vil give jer ubekymrethed, glæde og en lille smule lykke, derfor begynder vi med stor entusiasme allerede at tale om jeres næste økovenlige ferier ved Gardasøen. I fortjener noget helt specielt efter en så smertefuld og trist periode, ikke sandt?

Økovenlige og grønne ferier ved Gardasøen


Camping Baia Verde foreslår ferier dedikerede netop til naturen, freden og skønheden af dette område, der omgiver os. Til de turister, der er tilhængere af denne filosofi, som efterspørger økovenlige ferier ved Gardasøen, foreslår vi på vores campingplads følgende:
- tre lejligheder (to treværelses og en fireværelses) i en helt ny, grøn bygning, certificeret som passivhus, hvortil der ikke er brugt forurenende stoffer, så vidt muligt brugt lokale materialer, og hvor der er blevet udviklet økovenlige isolerings- og energiløsninger;
- et helt nyt, grønt område udelukkende reserveret til pladser midt i naturen, i et vidunderligt udløbsområde til søen domineret af gamle træer;
- de klassiske pladser (Comfort, Superior, Natural Green og Natural Green XL, denne sæsons nyhed) til telte, campere og campingvogne, på græsbund så vidt muligt i skyggen af gamle træer.
I kan naturligvis benytte jer af alle campingpladsens tilbud, uanset hvilken løsning I vælger. Derfor kan I altså i løbet af jeres økovenlige ferier ved Gardasøen springe i tre forskellige swimmingpools - den ene mere forskellig end den anden, spille fodbold eller beach volley på sportspladserne, købe ind i minimarkedet der er åbent hele sæsonen, smage på typiske retter i restauranten eller pizzeriaet og lade jeres børn lege på den store legeplads, der netop er indrettet til dem. Men det slutter ikke her, opdag alle de andre tilbud, gennemse campingpladsens billeder for at opdage hvad der venter jer.