En campingplads til jeres ferie ved Gardasøen med jeres hund

Faciliteter / camping life
Når vi taler om ferie med hele familien, mener vi virkelig hele familien! For vores firbenede venner er også en del af familien, og ofte kan dét at skulle efterlade dem i en pension i ferieperioden være årsag til betydelig tristhed og bekymringer. Men i dag er der mange steder, der accepterer hunde, informer jer godt inden I reserverer for at undgå ubehagelige overraskelser, for jeres ferie ved Gardasøen med hund og børn skal være unik og speciel.

En campingplads til jeres ferie ved Gardasøen med jeres hund

Camping Baia Verde er en stor, kæledyrsvenlig turistlandsby beliggende i hjertet af Valtenesi med nem adgang også til jeres firbenede venner. Mere konkret er det muligt at bo på vores pladser og i vores mobile homes Charme, Elite og Giada , hvor I vælger det system, der passer bedst til jeres behov.
Inde på området er der standere med poser til opsamling af jeres pelsede venners ekskrementer, så man altid respekterer de andre gæster og efterlader det hele rent og pænt. Med få regler kan vi leve sammen med mest muligt velfærd.

Og på stranden? Foran campingpladsen er der en stor og veludrustet Fido Beach (eksternt ledet), hvor I kan tilbringe jeres dage i selskab, mens I bliver solbrændte og springer i søens ferskvand. Kan I forestille jer jeres hund blive venner med de andre firbenede gæster? Og se den løbe rundt i vandet for at køle af? Det er alt sammen muligt, hvis I vælger den rigtige campingplads ved Gardasøen, hvor der er indrettet til ophold for hunde.
På dette stykke af stranden er det muligt at leje parasoller og liggestole, mens Fido bliver udstyret med en isolerende måtte, så han kan slappe af i køligheden. Der er altid vandskåle, skyggefulde områder og plads til at løbe rundt på.

Ferie med hund ved Gardasøen: hvad skal man have med

Har I skrevet en checkliste til jer selv før I tager afsted, så I er sikre på ikke at glemme noget? Det samme bør man gøre til hundene, der ledsager os på dette underholdende eventyr.
Så hvad skal man have med?
1. Dyrepas (vaccinationskort)
2. Mundkurv (hvis nødvendigt) og hundesnor
3. Eventuel medicin
4. Hundens egens seng for at bibeholde dens vaner
5. Hundens normale mad, det anbefales ikke at skifte
6. Forskelligt legetøj
7. Plastikposer

Vi beder alle gæster om aldrig at efterlade jeres hund alene på jeres plads eller i jeres mobile home. Det bliver en sprudlende og... logrende ferie i dette paradisiske hjørne på jorden kun til jer. Ved behov for enhver form for anden information tøv ikke med at kontakte os.