En campingplads til jeres ferie ved Gardasøen med jeres hund

Faciliteter / camping life
Når vi taler om ferie med hele familien, mener vi virkelig hele familien! For vores firbenede venner er også en del af familien, og ofte kan dét at skulle efterlade dem i en pension i ferieperioden være årsag til betydelig tristhed og bekymringer. Men i dag er der mange steder, der accepterer hunde, informer jer godt inden I reserverer for at undgå ubehagelige overraskelser, for jeres ferie ved Gardasøen med hund og børn skal være unik og speciel.

En campingplads til jeres ferie ved Gardasøen med jeres hund


Og på stranden? Foran campingpladsen er der en stor og veludrustet Fido Beach (eksternt ledet), hvor I kan tilbringe jeres dage i selskab, mens I bliver solbrændte og springer i søens ferskvand. Kan I forestille jer jeres hund blive venner med de andre firbenede gæster? Og se den løbe rundt i vandet for at køle af? Det er alt sammen muligt, hvis I vælger den rigtige campingplads ved Gardasøen, hvor der er indrettet til ophold for hunde.
På dette stykke af stranden er det muligt at leje parasoller og liggestole, mens Fido bliver udstyret med en isolerende måtte, så han kan slappe af i køligheden. Der er altid vandskåle, skyggefulde områder og plads til at løbe rundt på.


Ferie med hunden ved Gardasøen: kæledyrsvenlige mobilehomes

Vi ved, hvor vigtigt det er at vælge den rigtige bolig for at opleve en drømmeferie. Vores struktur er klar til at byde jeres familie og jeres firbenede venner velkommen i tre smukke mobilehomes. Hver private bolig består af soveværelser med dobbeltsenge og 2 enkeltsenge, en badeværelseskabine med brusekabine, vask og skab og en anden kabine med toilet og håndvask, en elegant stue med udstyret køkken, spisebord og sofa og endelig en udendørs veranda komplet med afslapningsområde med to liggestole og et bord til udendørs spisning. I alle mobilehomes er det muligt at bruge klimaanlægget efter anmodning, for at holde sig kølig selv på de varmeste dage. Kontakt med naturen vil hjælpe jer og jeres betroede venner til at slappe af, til en uforglemmelig ferie ved Gardasøen med jeres hund. Husk aldrig at efterlade jeres 4-benede venner uden opsyn for at sikre tryghed for jer og alle de andre campinggæster.

Men lad os sammen se på karakteristikaene ved de tre mobilehomes:
  • CHARME 24m2 plads, kan rumme op til 5 personer, 2 soveværelser, 1 brusekabine med håndvask og 1 toiletkabine med håndvask;
  • ELITE 30m2 plads, kan rumme op til 6 personer, 3 soveværelser, 1 brusekabine med håndvask og 1 toiletkabine med håndvask;
  • GIADA 33m2 plads, kan rumme op til 6 personer, 3 soveværelser, 1 brusekabine med håndvask og 1 toiletkabine med håndvask.
     

Ferie med hunden ved Gardasøen: pladserne

Ud over de komfortable, kæledyrsvenlige overnatningssteder på vores plads kan I booke de store og skyggefulde pladser til ophold med telte, campere og campingvogne. Der findes fire typer pladser:
- Comfort

- Superior

- Natural Green


- Natural Green XL 

Hver plads har en blød græsklædt bund og garanterer skygge og privatliv for alle gæster. I finder tilslutning til elektricitet og mulighed for at tanke rent vand og komme af med spildevand. Derudover er der wi-fi på hele campingpladsen, så I kan være forbundet, uanset hvor I er. Men komforten slutter ikke her, for I kan tilføje ekstra faciliteter til jeres plads for at gøre ferien med hunden ved Gardasøen endnu mere afslappet og ubekymret. Camping Baia Verde har besluttet at tilbyde reservation af privat badeværelse komplet med toilet, håndvask og varmt brusebad til familier, der bor på pladserne. Derudover garanterer Superior-indkvarteringstypen et privat badeværelse komplet med alle bekvemmeligheder direkte på jeres plads. Hvad mere kan I bede om end maksimal komfort og garanti for privatliv under jeres ferie med hunden ved Gardasøen. Vi minder jer om, at der for alle gæster på campingpladsen er offentlige toiletter, komplette med varme brusere, som altid er tilgængelige. Hvis I vil have en 100% traditionel campingoplevelse, behøver I ikke bekymre jer om noget.


Ferie med hund ved Gardasøen: hvad skal man have med

Har I skrevet en checkliste til jer selv før I tager afsted, så I er sikre på ikke at glemme noget? Det samme bør man gøre til hundene, der ledsager os på dette underholdende eventyr.
Så hvad skal man have med?
1. Dyrepas (vaccinationskort)
2. Mundkurv (hvis nødvendigt) og hundesnor
3. Eventuel medicin
4. Hundens egens seng for at bibeholde dens vaner
5. Hundens normale mad, det anbefales ikke at skifte
6. Forskelligt legetøj
7. Plastikposer

Vi beder alle gæster om aldrig at efterlade jeres hund alene på jeres plads eller i jeres mobile home. Det bliver en sprudlende og... logrende ferie i dette paradisiske hjørne på jorden kun til jer. Ved behov for enhver form for anden information tøv ikke med at kontakte os.