En ud af to turister leder efter den grønne ferie ved Gardasøen

camping / territorium / nyhed
En af de nyeste studier af Espresso Communication, udspurgt til 1.200 personer fra de 18 og de 65 år, har framhævet at en italiane ud af to fortrækker en grøn og bæredygtig ferie. Derfor er der flere og flere virksomheder som investerer med bæredygtige anlæg og med at gøre deres ferie tilbud “grønne” og økologiske så meget som muligt. Vil I have nogle eksepler? Opmærksomheden med ressourcernes forbrug, brug af revolverende midler, benyttelsen af biologiske og 0 kilometer –produkter, anvendelsen af økologiske transportmidler såsom mere cykel og færre bil, og meget mere.
Campingpladsen Baia Verde er helt perfekt for en grøn ferie ved Gardasøen, i løbet af de sidste år er den største del af campingpladsen blevet renoveret så det er kommet til at være en mest muligt miljøvenlig plads, som passer godt på det naturlige område. Det passer både for campingpladsen og for den nye økologiske residence Baia dei Fiori, som er bygget med miljøvenlige boligbyggematerialer og med PassivHaus attest.


Men hvordan kan det være at der er flere og flere turister som leder efter den grønne ferie ved Gardasøen?

1. opmærksomhed: 6 personer ud af 10 tror at det er vigtigt at passe på miljøet, I en verden some r mere og mere udnyttet;
2. virkelig område bevisthed: 5 personer ud af 10 vil lære Gardasøen at kende som det virkeligt er, mede t sand kontakt med naturen;
3. psykisk og fysisk velvære: 4 personer ud af 10 er overbevidste over at det er den eneste måde for at holde en afslappende ferie og slippe fuldstændigt af med stress;
4. landsbrugfødevarer: en grøn ferie ved Gardasøen kan ikke være fuldendt uden de mange forskellige typiske produkter som oste, fisk, olie og vin.

I sandhed øjeblikkets trend, en livsfilosofi, der også afspejler sig i valget af sommerferien.... i dag taler vi om grønne ferier ved Gardasøen.
Respekten for naturen, beskyttelsen af området og opmærksomheden på vores daglige adfærd for at undgå at spilde ressourcer og energi, er heldigvis blevet en livsstil mange deler.
Alarmsignalerne, som naturen viser os, er blevet opfattede, og det er nødvendigt at skifte retning for at værne om det, der er blevet os givet. Vidste I, at alt dette også kan gøre sig gældende ved valget af jeres ferie? I kan jo vælge at tage til et utroligt smukt område og opholde jer på et sted, som er dybt opmærksom på miljøet, og som respekterer det også med hensyn til vores alles adfærd og handlinger. Os hos Camping Baia Verde er 100% enige i denne filsosofi. Vi befinder os midt i Valtenesi’s uspolerede natur, omgivet af oprindelige træsorter og anden vegetation, og vi har investeret ressourcer i installation af solpaneler til varmtvandsproduktion og solceller til elproduktion, for ikke at glemme at vi tilbyder affaldsseparation på hele pladsen.


Grønne ferier ved Gardasøen: pladser eller PassivHaus lejligheder?

Vi foreslår to meget forskellige opholdstyper, til dem der vil holde en bæredygtig ferie på vores campingplads.

- Pladser til campers og telte
Sidste år har Camping Baia Verde købt et stort grønt område med direkte adgang til søen, helt domineret af naturen og “vildmarken”, ideel til telt- og camperpladser.
I år har vi optimeret dette store område, og bygget en stor toilet- og badeværelsesblok, stadig med stor repræsentation af den typiske vegetation.
Her tilbyder vi pladser på græsklædt bund, afgrænsede af oprindelig beplantning og skyggede af gamle træer.


- 3-værelses og 4-værelses lejligheder Baia dei Fiori
Den anden mulighed, som er helt anderledes, er leje af en af vores helt nye lejligheder i vores Residence Baia dei Fiori inde på campingpladsen.
Der er tale om en unik konstruktion, certificeret PassivHaus, en biobygning der respekterer naturen og består af lokale elementer.
Det er ultra moderne lejligheder med alle mulige løsninger for at garantere energibesparelse, perfekte til dem, der vil holde grøn ferie ved Gardasøen uden at give afkald på luksus og komfort.
Disse muligheder er også blevet beskrevet i magasinet Glamping, og vi opfordrer jer til at læse om vores aktuelle tilbud på disse nye ferier mellem luksus og natur ved Gardasøen.


Hvordan planlægger man en grøn ferie ved Gardasøen?


Ønsker I at tilbringe jeres sommerferie på en økovenlig måde?
Se her de vigtige forslag for at planlægge ferier, der respekterer naturen mest muligt.
1. Print ikke billetten ud
Hvis I har en fly-, tog-, eller busbillet eller et reservationsdokument til det sted, hvor I skal opholde jer, så print det ikke ud, spar papiret og vælg den digitale version. På denne måde er I også sikre på aldrig at miste dokumenterne!
2. Vælg et økovenligt sted
Hvis I virkelig ønsker en økovenlig ferie ved Gardasøen, bør I vælge et sted, der deler jeres filosofi om at være opmærksomme på spild, energibesparelse, lokale produkter og at værne om naturen.
3. Rejs med så lidt bagage som muligt
Reducér jeres bagage så meget som muligt, medbring ikke ting, som I ikke har brug for eller for meget skiftetøj.
Husk på, at det er meget komfortabelt at rejse med lidt eller endda kun håndbagage.
4. Udflugter
Hvis I skal bevæge jer rundt i området, er offentlig transport selvfølgelig at foretrække, og hvis afstandene ikke er store, skal I ikke undervurdere muligheden for at leje en cykel til at opdage de smukkeste og mest gemte steder. Det er det hele værd.
5. Foretræk lokale produkter
Glem ikke at prøve områdets karakteristiske produkter (vi foreslår jer olien, vinen, ostene, søens fisk, trøflerne, etc.) perfekte også som souvenirs at tage med hjem til familie og venner som et minde om en skøn ferie.

Camping Baia Verde er officielt åben!

Hvis vi har overbevist jer, er der kun tilbage at bestille jeres grønne og økovenlige ferie. Kun sådan bliver jeres ferie helbredende for både krop og sjæl.
Hvordan gør man? Det er meget enkelt, brug blot online reservationen på Baia Verde’s hjemmeside. Vi er officielt åbne fra den 13. April, sprængfyldte med begejstring som aldrig før. Reservér jeres ophold og start nedtællingen!