Et væld af farver og indtryk på vores 4-stjernede campingplads ved Gardasøen

camping / camping life / Faciliteter
Velkommen til alle! Vores 4-stjernede campingplads ved Gardasøen, Baia Verde, beliggende i Manerba på vestkysten af Italiens største søbassin, er glad for at byde jer velkomne til de skønneste ferier I nogensinde har haft. Er I klar? Sommeren står for døren, reservér og start en pirrende nedtælling!

Kendetegnene ved vores 4-stjernede campingplads ved Gardasøen

Baia Verde kom til verden for cirka 10 år siden, er familiedrevet og i konstant udvikling. Den oprindelige idé var at lave et smukt, grønt sted, domineret af naturen, perfekt til at holde ferie i total fred og ro. Med årene har vi videreudviklet projektet og beriget det, lyttende til vores gæsters ønsker og behov, indtil i dag, hvor vi tilbyder en meget stor campingplads med standpladser, mobile hjem af enhver slags, lejligheder og direkte adgang til søen.
Et udvalg så stort, et katalog så bredt og varieret med så forskellige valgmuligheder, at enhver turist vil være fuldstændigt tilfreds: fra de naturlige pladser i Natural Green området til de mest udstyrede med privat badeværelse og varmt vand; fra mobile homes i alle størrelser til de allernyeste øko-lejligheder Baia dei Fiori... alt afhængig af jeres ønsker kan vi tilbyde den rigtige overnatning til jer.

Servicen der beriger en ferie ved Gardasøen

Det er rigtigt, at beliggenheden allerede er en garanti, fantastiske naturlige landskaber mellem vand og bjerge midt i de dejlige bakker i Valtenesi-dalen.... men vi vil gerne tilføje dét ekstra for at forvandle jeres ferie til en sand drøm.
Vi har opført 3 swimming pools, én stor midt på campingpladsen, en mindre med sikker zone til børnene og én på taget af hovedbygningen, opvarmet og med hydromassage.
Til børnene er der en stor legeplads på græsbund, perfekt til at gøre nye venskaber med andre små gæster fra campingpladsen.
Der er også minimarked, bar, restaurant og pizzeria, multifunktionel sportsplads, fjernsynssal, legerum og wifi.
Og for en 4-stjernet campingplads med respekt for sig selv er underholdningen et trumfkort i højsæsonen! Vi har valgt et hold af professionelle til at underholde og inddrage store og små i turneringer, lege, dans, karaoke, opgaver, kurser og meget mere.

Ferie på en 4-stjernet campingplads ved Gardasøen

I kan tilbringe jeres sommerferie indenfor vores campingplads uden aldrig at komme til at kede jer. Der er så utroligt mange ting at lave, ud over at slappe af naturligvis, at dagene flyver forbi, uden at man lægger mærke til det.
Hvis I i stedet vil uden for campingpladsen, vil I finde så mange smukke ting, at I ikke vil vide, hvad I skal se først! Forlystelsesparker der er berømte i hele Europa (Gardaland, Movieland, Caneva, osv.), farvestrålende botaniske haver (André Heller i Gardone Riviera), historiske og kulturelle steder (ejendommen Vittoriale degli Italiani, Grotte di Catullo, osv.), muséer, romantiske søpromenader, velrénommerede restauranter, stier til trekking og mountain bike... og meget, meget mere.
Vi kan kun sige, at ferien på vores 4-stjernede campingplads ved Gardasøen byder på et væld af farver og indtryk, det er op til jer at vælge, hvad I bedst kan lide.