Ferie ved Gardasøen til ferragosto

Ferragosto er den dato, der desværre minder os om, at sommeren ikke varer evigt. Den begyndte uheldigvis sent, men den kører på fuldt tryk, og det er nu man skal nyde disse sommeruger. Temperaturerne er høje, solen skinner fra en skyfri himmel og søens vand er krystalklart.... så fat mod, pak kufferterne og kom og nyd denne skønne sommer: vi afventer jer til en dejlig ferie ved Gardasøen til Ferragosto!


Baia Verde Camping ved Gardasøen til Ferragosto

Hvis I har mulighed for at tage afsted og tilbringe nogle feriedage i denne højsæsonsmåned, så vent ikke. I vil ikke fortryde det. Der venter jer lange solskinsdage, sjov, sommerkulør, afslapning, romantiske middage, shopping, badeture, og det er kun halvdelen.
I skal ikke gøre andet end at vælge jeres foretrukne boligform, den som tilfredsstiller hele familien, høre om den er disponibel og pakke en lille kuffert. Klar, parat, start! Kontakt os også i sidste øjeblik uden forpligtelser, vi vil gøre alt hvad vi kan for at tilfredsstille jeres ønske om en ferie ved Gardasøen til Ferragosto.

I kan vælge imellem:
1. veludstyrede mobile homes med al slags komfort og service
2. skyggefulde pladser på græsbund til telte eller campere
3. moderne, veldesignede luksuslejligheder
I har naturligvis lov til at benytte jer af alle campingpladsens tilbud: swimmingpools, legepladser, underholdning, bar, restaurant, pizzeria, sportspladser og meget andet. I finder alting beskrevet i detaljer ved at klikke på FACILITETER på vores hjemmeside.


Ferragosto ved Gardasøen: duften af grill

Hvad er den 15. august uden grill i det fri? Her hos Camping Baia Verde kan I arrangere en barbecue med familien eller venner i fuld sikkerhed med picnic på stranden eller de store, grønne områder der er til jeres disposition. En eftermiddagslur, en tur i søen eller swimmingpoolen når du vågner, en drink i baren... hvad ønsker du dig mere! Få gode råd i receptionen om alle de interessante begivenheder i Manerba og omegn under jeres ferie ved Gardasøen.


Ferietilbud ved Gardasøen

Hvis I tror det er umuligt at finde et godt tilbud på ferier ved Gardasøen til Ferragosto, tager I fejl! I denne meget anderledes sommer har vi forsøgt at komme alle vores søde gæster i møde med gode tilbud også i denne eftertragtede tid med personlige rabatter. Ud over de allerede annoncerede, som I kan finde under TILBUD på hjemmesiden, opfordrer vi jer til at kontakte os for at finde den bedst mulige pris! Hvad tænker I? Nu er det om at arrangere Ferragosto hos Camping Baia Verde ved Gardasøen. Vi venter på jer.