Ferie ved Gardasøen til ferragosto

Ferragosto er den dato, der minder os om, at sommeren endnu ikke er forbi. Temperaturerne er stadig høje og solen skinner fra en blå himmel, strandfesterne bliver flere og flere... hvordan kan man forestille sig, at alt dette slutter om nogle uger? Det er en bitter sandhed, men vi kan stadig gøre noget for at nyde denne sidste del af sommeren: en dejlig ferie ved Gardasøen til ferragosto!


Campingpladsen Baia Verde ved Gardasøen har åbent den 15. august

For os er sommeren midt i al dens herlighed, så hvordan kan vi ikke holde åbent til ferragosto? Hvis I har muligheden for at tage af sted og tilbringe nogle feriedage i denne fantastiske højsæsons-måned, så vent ikke, I vil blive meget tilfredsstillede. Der venter jer lange, solrige dage, sjov, solbrændt hud, afslapning, fester på stranden, aftensmad i stearinlysets skær, live musik, shopping, badeture og alt hvad du mere gør for det.
I skal ikke gøre andet end at vælge jeres foretrukne overnatningsstruktur, den der tilfredsstiller hele familiens behov, høre om pladsmuligheder og forberede en lille kuffert. Klar, parat, afsted! Også last minute, kontakt os uden forpligtelser, vi vil gøre alt hvad vi kan for at tilfredsstille jeres ønsker om en ferie ved Gardasøen til ferragosto.


Ferragosto ved Gardasøen: duft af grill

En 15. august uden at grille i det fri? Her på Baia Verde's campingplads kan I organisere en dejlig barbecue i sikkerhed med familien, eller venner I har lært at kende på pladsen, med efterfølgende picnic på stranden eller de store, grønne områder der er til jeres disposition. En lur først på eftermiddagen, en tur i søens ferskvand eller i swimmingpoolen når I vågner, en drink i vores bar... og festen er i gang! Få gode råd i vores reception om alle de interessante begivenheder i Manerba og omegn under jeres ferie ved Gardasøen.