Ferier ved Gardasøen i Italien: Coronapas

nyhed
Hvordan fungerer det med at rejse på ferie i sommeren 2021? Hvilke regler er der for at rejse mellem de forskellige lande? Og hvad er Coronapas, som vi har hørt så meget om? I dag besvarer vi alle jeres "tekniske spørgsmål", og i mellemtiden minder vi jer om, at Camping Baia Verde officielt har åbent siden 28. april, så vi venter på jer!

Coronapas til ferier i Italien ved Gardasøen

Coronapas er et elektronisk sundhedscertifikat, med hvilket personer der er vaccinerede mod Covid-19 frit kan rejse mellem landene uden restriktioner. Den Europæiske Union arbejder på at definere alle detaljerne, og i mellemtiden forbereder Italien et Coronapas, som svarer til den fælles europæiske model. Der er tale om et værktøj, som allerede er afprøvet i andre lande for at inddæmme pandemien og begrænse spredningen af farlige vira.

Coronapas er et gratis, digitalt og papir dokument, sikkert og beskyttet for altid at garantere privacy, disponibelt på dit eget sprog og på engelsk. Det har en QR kode, så det hurtigt kan læses også med en smartphone.
En person får det, hvis man:
- bliver vaccineret mod Covid-19
- har et negativt testresultat
- har overstået sygdommen og er rask

Coronapas støtter turismen til sommeren 2021

Dette certifikat tillader alle personer, som allerede har haft virussen og som er raske igen, såvel som dem der kan fremvise en negativ test, og de stadigt flere der er blevet vaccinerede, at rejse uden restriktioner i deres hjemland og i udlandet uanset hvilken grund.

Hvordan får man et Coronapas

For at få det europæiske Coronapas må vi vente til juni. Mens det italienske ser ud til at træde i kraft allerede i disse dage.
Detaljerne:
1. Gyldigt i 6 måneder for dem der har haft virussen eller er blevet vaccinerede mod Covid-19
2. Gyldigt i 48 timer efter negativ hurtig/PCR test


Med Coronapas er det muligt at rejse frit også i orange og røde zoner, altid med mundbind og fysisk afstand.
Styrke og mod, vi venter på dig med al mulig entusiasme. Vi har designet rigtig specielle helligdage ved Gardasøen til dig ... book og start nedtællingen. Sommeren kommer!