Holdepladser ved Gardasøen: at rejse i campingvogn er noget helt specielt!

camping
Campingvogne elskerne som kommer og besøger Gardasøen er altid mange, også fordi det er en fantastisk oplevelse at holde ferie i en campingvogn, og ikke mindst hvis man kommer i et dejligt område som vores! Her kan man nemlig opleve den smukkeste natur, være frie til at flytte sig når man vil, med alle de komfort man kan få brug af, og have ens eget hus med sig! Det er helt sikkert et eventyr! Campingpladsen Baia Verde tilbyder nogle dejlige, skyggefyldte holdepladser ved Gardasøen til jeres campingvogn.
Og naturligvis vil vi ikke tvinge jer til at booke, men det er højt anbefalet specielt I højsæsonen, fordi i denne del af året er der altid masser af turister og I kan risikere ikke at finde ledige pladser. Tværdimod, hvis I booker en holdeplads ved Gardasøen kommer I til at udnytte alle campingpladsens servicer, såsom swimmingpool, strand med adgang til søen, restaurant, pizzeria, legeplads og meget mere. I er ikke kun omkringede af naturen og søen, men kan glæde jer over alle de servicer der kommer til at gore jeres ferie uforglemmelig.
Er I klare? Hvor mange dage er der til jeres ferie? Husk, at en rejse med campingvogn er noget I slet ikke skal gå glip af…kom og holde en pause i holdepladserne ved Gardasøen i campingpladsen Baia Verde for at opleve nogle uforglemmelige dage. Vi venter på jer med stor glæde, med hele jeres familie! Kontakt os for alle andre oplysninger.