Hvorfor er vores Residence ved Gardasøen så speciel?

territorium / tilbud / residence
Har I aldrig været så heldige at finde en residence ved Gardasøen som er bygget inde i selve turistlandsbyen? Når man snakker om residence, snakker man normalt om nogle private bygnninger som sætter deres lejligheder til rådeghed for at helde ferie. Vores egen Baia dei Fiori er anderledes, og helt unikt fordi det befinder sig i et helt specielt område, det er et øko-residence ved Gardasøen og har de samme servicer som en campingplads.
 

Og det er området af vores dejlige residence ved Gardasøen Baia dei Fiori

Hvor befinder vi os henne? Vi er langs den vestlige del af Italiens bredeste sø, i Brescia provinsen og i Manerba kommunen, og vi er omkrigede af den flotteste natur i de smukke Valtenesi bakker og, meget vigtigt, vi har direkte adgang til søen. Ja, den flotte turistlandsby hvor Baia dei Fiori befinder sig har direkte adgang til stranden, derfor er I ikke nød til at gå over farlige veje for at komme frem til vandet og til stranden.
Den strand, som I kommer frem til, er til frit adgang og den er bare dejlig, lige til at ligge sig ned og bade i det lune vand og nyde den varme sol, mens man stille og roligt nyder en frisk drink eller endnu bedre, man kan spørge vores reception at leje en båd og sejle ud i vandet.
Kun få minutter fra vores residence er det meget nemt at nå frem til den historiske del af Manerba, som er fuld af dejlige forretninger til at shoppe, og der er naturligvis også mange nydelige områder hvor man kan opleve de flotteste udsigter. Der bliver oprettet hele sommeren en masse fester, koncerter og store og småbyfester som kan være med til gøre en sommer ferie helt uforglemmelig, til alle de turister som hvert år kommer til Manerba fra hele verden.


Baia dei Fiori  er et øko-residence ved Gardasøen

Lad os starte med begyndelsen, et passivt hus er en bolig karakteriseret ved et meget lavt energiforbrug både om vinteren og om sommeren. Dette skyldes en forbedret varmeisolering, en god lufttæthed og et automatisk ventilationssystem til både varmeudveksling og luftudskiftning. Passivhaus konceptet er udviklet i Tyskland og Sverige, kvalitetsstandarden er fastlagt i Passivhaus Instituttet i Darmstadt og i dag skal godkendte italienske agenturer leve op til denne standard.
Så hvilke er de grundlæggende karakteristika ved det "passive hus" og dermed også ved vores hus "Baia dei Fiori" ved Gardasøen?
1 – varmeisolering af bygningen
2 – formindskelse af træk og lufttab
3 – trelagsvinduer
4 – automatisk ventilation til varmegenvinding
5 – energibesparende apparater
6 – vedvarende energikilder (sol eller vind)
7 – solpaneler til opvarmning af vand

 
Ud over disse karakteristika har vi også været opmærksomme på naturen og det omkringliggende område. Her finder I store, grønne områder til jeres disposition, områdetypiske beplantninger, lokale produkter, e-bikes til udlejning for at begrænse trafikken og favorisere grøn bevægelse, affaldssortering på hele området, ingen asfalterede veje men jordveje og meget andet.
 


Baia Dei Fiori tilbyder en økologisk ferie ved Gardasøen

Alle dem som er med denne filosofi som beskytter den flotte og vidunderlige natur som omkringer vores campingplads, kan kun vælge at holde deres ferie ved Gardasøen i vores nye residence  Baia dei Fiori.
Selve bygningen er varme isoleret, perfekt for både sommer og vinter; det bruger vedvarende energikilder for at producere elektrisk energi og varmt vand, formindsker CO2-emissioner, er forsynet af hydrauliske anordninger for at ikke bruge for meget vand; og, til sidst, fortrækker at bruge 0-km biologiske produkter.
Men selvfølgeligt er en grøn feri ikke kun disse ting. Et andet, vigtigt skridt fremad fra vores campingplads og vores residence kommer fra muligheden at leje elektriske cykler for at finde rundt mens I holder ferie hos os. Derfor kan I roligt lade bilen i fred og opleve vores vidunderlige område med vores cykler, det skal I nok få stor glæde af!
Hvis I har brug for andre idéer til jeres grønne ferie ved Gardasøen, læs endelig videre i vores artikel.Alle servicerne i vores residence ved Gardasøen

Vores servicer ar en anden del som er helt unik for os. Baia dei Fiori befinder sig inde  i en af de største turistlandsbyer i hele regionen og alle dens gæster har frit adgang til alle dens servicer, såsom brugen af de tre swimmingpooler, den store sportshal, legepladsen som er noget af det bedste til alle børnene, af vores bar og restaurant, det lille minimarked som er åbent hele sæsonen og naturligvis vores staff som er til rådighed for at organisere alle slags aktiviteter i sommerens varmeste måneder.
Vælge at holde ferie i en vores lejligheder ved vores residence ved Gardasøen Baia dei Fiori betyder at opleve en økologisk, afslappende, rolig og komfortabel ferie, som er omkringet af den smukkeste natur, men samtidig er sjov, fuld af aktiviteter, og aldrig kedelig.
 


Alle vores ferie lejligheder til rådighed

Vores residence ved Gardasøen, Baia dei Fiori, tilbyder jer tre lejligheder til jeres ferie, to treværelses og én fireværelses. Lad os opdage dem sammen.

─ Treværelses ferielejlighed Iris og treværelses ferielejlighed Girasole
Disse to lejligheder, hver på 57 kvadratmeter, befinder sig i stueetagen af Baia dei Fiori. (Qui non riesco a vedere se va a capo????) Der hører et dejligt stykke af den eksklusive have (cirka 15 m2) til, så man kan nyde naturen 100%, spise frokost udenfor og slikke sol på behageligste vis i liggestolene. Indenfor består de af et soveværelse, et ekstraværelse med to sengepladser, en stue med veludstyret køkken, spisestole og sovesofa og et komplet badeværelse udstyret ned til mindste detalje. For at der ikke skal mangle noget, er de også udstyrede med klimaanlæg.
Iris og Girasole i vores residence ved Gardasøen er den ideelle løsning til familier med 2 børn/unge, men der er plads til 4+2 personer.

─ Fireværelses ferielejlighed Rosa
Rosa er beliggende på førstesalen af øko-residencen Baia dei Fiori. Den er på 115 m2 og der er plads til op til 8 personer, derfor er den perfekt til større familier eller vennegrupper. (Qui non riesco a vedere se va a capo????) Der er sågar tre soveværelser, to dobbeltværelser og et enkeltværelse, en stor stue med vedudstyret køkkenafdeling, spisestole og sovesofa og to komplette, moderne badeværelser. Som bonus er der en privat terrasse på 30 m2 med bord og stole til at spise udenfor samt liggestole.
Alt afhængig af jeres behov kan I reservere jeres lejlighed, men gør det i god tid, da vi allerede har fået mange anmodninger! Vi opfordrer jer til at se fotografierne af vores residence Baia dei Fiori igennem.