Hvorfor er vores Residence ved Gardasøen så speciel?

territorium / tilbud / residence
Har I aldrig været så heldige at finde en residence ved Gardasøen som er bygget inde i selve turistlandsbyen? Når man snakker om residence, snakker man normalt om nogle private bygnninger som sætter deres lejligheder til rådeghed for at helde ferie. Vores egen Baia dei Fiori er anderledes, og helt unikt fordi det befinder sig i et helt specielt område, det er et øko-residence ved Gardasøen og har de samme servicer som en campingplads.
 

Og det er området af vores dejlige residence ved Gardasøen Baia dei Fiori

Hvor befinder vi os henne? Vi er langs den vestlige del af Italiens bredeste sø, i Brescia provinsen og i Manerba kommunen, og vi er omkrigede af den flotteste natur i de smukke Valtenesi bakker og, meget vigtigt, vi har direkte adgang til søen. Ja, den flotte turistlandsby hvor Baia dei Fiori befinder sig har direkte adgang til stranden, derfor er I ikke nød til at gå over farlige veje for at komme frem til vandet og til stranden.
Den strand, som I kommer frem til, er til frit adgang og den er bare dejlig, lige til at ligge sig ned og bade i det lune vand og nyde den varme sol, mens man stille og roligt nyder en frisk drink eller endnu bedre, man kan spørge vores reception at leje en båd og sejle ud i vandet.
Kun få minutter fra vores residence er det meget nemt at nå frem til den historiske del af Manerba, som er fuld af dejlige forretninger til at shoppe, og der er naturligvis også mange nydelige områder hvor man kan opleve de flotteste udsigter. Der bliver oprettet hele sommeren en masse fester, koncerter og store og småbyfester som kan være med til gøre en sommer ferie helt uforglemmelig, til alle de turister som hvert år kommer til Manerba fra hele verden.


Baia dei Fiori  er et øko-residence ved Gardasøen

Hvad betyder øko-residence ? Baia Dei Fiori er bygget med  PassivHaus protokollen, i det totalt respekt af området, som er blevet certificeret den 9. mai 2017. Det er det første residence ved Gardasøen som er blevet bygget med grønt byggeri. Det betyder at man har været omhyggelige med at ikke forstyrre området mens man arbejdede, at man har brugt 0-km materialer, alle haverne er lavet med planter og blomster fra området og energi-besparingen har også været et af de vigtigste dele i hele arbejdet.
Vi tror at vores flotte område er noget af det vigtigste, og helt bestemt en del man skal passe på, ikke kun for os selv men også for de kommende generationer. Derfor har vi brugt tis og energi i dette project, som giver os en masse glæde hver eneste dag.  
 


Baia Dei Fiori tilbyder en økologisk ferie ved Gardasøen

Alle dem som er med denne filosofi som beskytter den flotte og vidunderlige natur som omkringer vores campingplads, kan kun vælge at holde deres ferie ved Gardasøen i vores nye residence  Baia dei Fiori.
Selve bygningen er varme isoleret, perfekt for både sommer og vinter; det bruger vedvarende energikilder for at producere elektrisk energi og varmt vand, formindsker CO2-emissioner, er forsynet af hydrauliske anordninger for at ikke bruge for meget vand; og, til sidst, fortrækker at bruge 0-km biologiske produkter.
Men selvfølgeligt er en grøn feri ikke kun disse ting. Et andet, vigtigt skridt fremad fra vores campingplads og vores residence kommer fra muligheden at leje elektriske cykler for at finde rundt mens I holder ferie hos os. Derfor kan I roligt lade bilen i fred og opleve vores vidunderlige område med vores cykler, det skal I nok få stor glæde af!
Hvis I har brug for andre idéer til jeres grønne ferie ved Gardasøen, læs endelig videre i vores artikel.Alle servicerne i vores residence ved Gardasøen

Vores servicer ar en anden del som er helt unik for os. Baia dei Fiori befinder sig inde  i en af de største turistlandsbyer i hele regionen og alle dens gæster har frit adgang til alle dens servicer, såsom brugen af de tre swimmingpooler, den store sportshal, legepladsen som er noget af det bedste til alle børnene, af vores bar og restaurant, det lille minimarked som er åbent hele sæsonen og naturligvis vores staff som er til rådighed for at organisere alle slags aktiviteter i sommerens varmeste måneder.
Vælge at holde ferie i en vores lejligheder ved vores residence ved Gardasøen Baia dei Fiori betyder at opleve en økologisk, afslappende, rolig og komfortabel ferie, som er omkringet af den smukkeste natur, men samtidig er sjov, fuld af aktiviteter, og aldrig kedelig.
 


Alle vores ferie lejligheder til rådighed

Vores residence ved Gardasøen Baia dei Fiori sætter til rådighed 3 forskellige lejligheder, to tre-værelses lejligheder som er 57 kvadrat meter brede og som befinder sig ved stue-etagen, med eksklusis have, og en fire- værelses lejlighed som er hele 115 kvadrat meter bred og med en eksklusiv privat terrasse. Lejlighederne består af to eller tre soveværelser, en stor stue med sove-sofa, et fuldt udstyret køkken med kogesektioner med induktionsvarme, Elektriske bageplader, Kogeplader, ovn, fryser, en eller to private badeværelser og udendørs møbler.
Nu kan I derfor bestemme hvad for en slags lejlighed er den helt perfekte til jeres familie og ellers skynde jer at bestille, så I ikke går glip af alle vores tilbud! Oplev alle de smukke billeder fra vores residence Baia Dei Fiori.