Pladser ved Gardasøen med privat badeværelse

camping / nyhed
Flere og flere vælger en grøn ferie, midt i naturen, langt væk fra storbyens trafik og kaos, som vi er vant til. Det "økologiske vendepunkt" skete allerede for et par år siden, men hvert år overraskes vi af de altid stigende ønsker.
I denne sammenhæng ligger vores campingplads ved Gardasøen på en priviligeret placering til jeres sommerferier: med direkte udsigt til èn af de smukkeste og største strande på den vestlige kyst, midt i Valtenesis grønne bakkers natur og kendetegnet ved fremragende service til familier og venner. Men lad os komme til nyhederne i sæson 2020 hvor vores campingplads tilbyder alle gæster, der vælger pladserne Natural Green ved Gardasøen, muligheden for at reservere et privat badeværelse. Men lad os se nærmere på, hvad vi taler om.
 

Pladser ved Gardasøen med private badeværelser

Den største frygt en gæst har, når der vælges en plads på en campingplads, er at skulle dele badeværelse med alle de andre turister. Vi har aldrig registreret ubehagelige hændelser på campingpladsen, måske takket være god opdragelse og respekt for alle vores gæster, men man kan alligevel have behov for at have et privat badeværelse, ligeledes i vores mobile homes eller i vores øko lejligheder for at have større komfort og privatliv.
På Superior pladserne er de der allerede. På pladserne i Natural Green området, som per definition er så naturlige som muligt og uden bygninger, har vi derimod fundet denne optimale løsning: muligheden for at reservere et komplet, privat badeværelse med wc, håndvask og bruser med varmt vand, altid til rådighed inde i vores helt nye badeværelsesbygning lavet til netop dette område af campingpladsen. Mod et lille tillæg kan I ved bestilling reservere ikke kun jeres plads (standard eller XL), men også jeres eget private badeværelse.

De andre faciliteter på pladserne ved Gardasøen

For at fuldende tilbudet på leje af pladserne ved Gardasøen til telte eller campere, minder vi jer om at ud over græsbund og direkte adgang til søen, er der andre fremragende faciliteter:
1. gratis wifi
2. tilslutning til elektricitet med CEE stik
3. spildevandsudledning
4. tilgængelighed for jeres firbenede venner
5. brug af campingpladsens tre store swimmingpools
6. legeplads til børnene
7. professionel underholdning
8. restaurant, pizzeria og bar
9. minimarked
10. mulighed for leje af e-bike, city-bike og bøjer

Campingplads med privat badeværelse ved Gardasøen

Campingpladsen ved Gardasøen Baia Verde tilbyder jer, ud over disse plads + badeværelse løsninger, mange andre faciliteter, komfortable og indbydende mobile homes, perfekte til dem, der ønsker mere komfort. Eller tre- og fireværelses lejligheder af nyere konstruktion, inde i en lille øko-bolig. Især for store familier med små børn kan muligheden for at have et lille hus eller en lejlighed med separate værelser, et tekøkken til at forberede retter og et eller flere badeværelser være en grundlæggende hjælp til at tilbringe rolige, ubekymrede og afslappende dage.

Fordele ved pladser ved Gardasøen med eget badeværelse

Hvis I planlægger en dejlig ferie ved Gardasøen med jeres familie, vil en standplads på campingpladsen Baia Verde, udstyret med eget badeværelse og mange andre fordele gøre jeres ophold til en enestående oplevelse.
For familier med små børn er bekvemmeligheden ved at have et privat badeværelse uforlignelig. Man forstår godt, at de små elsker at bruge tid i poolen, lege i parkerne og i sandet, men de kan måske ikke lide brusebadet. Pladserne ved Gardasøen, komplet med eget badeværelse, repræsenterer den ideelle løsning, der skaber et privat miljø, hvor jeres børn kan føle sig godt tilpas og afslappede under badetiden. Men det er ikke kun børn, der nyder godt af et privat badeværelse. Efter en dag med at udforske Gardasøens vidundere, er intet mere tilfredsstillende end et afslappende brusebad i rolige og private omgivelser. Uden at skulle vente eller stå i kø, kan I fuldt ud nyde jeres velfortjente øjeblik til afslapning. Pladserne med eget badeværelse er særligt værdsatte af rejsende, der elsker at campere med telte, autocampere eller campingvogne. Denne mulighed tilbyder den perfekte balance mellem fornøjelsen ved at leve i kontakt med naturen og komforten ved at være hjemme. I kan nyde friheden og eventyret ved camping, velvidende at I har en eksklusiv service til rådighed for jeres familie.

Komfort, privatliv og faciliteter af høj kvalitet blander sig med Gardasøens naturlige skønhed. Vær klar til at få en unik oplevelse, hvor hver dag bliver et nyt eventyr at opleve sammen.
 

Grøn ferie på pladsen ved Gardasøen med eget badeværelse

Bæredygtighed er mottoet for vores naturlige grønne pladser, men hele campingpladsen er baseret på respekt for miljøet. Blandt de nye tjenester, som I finder på campingpladsen Baia Verde, er der stationen til opladning af Plug-in Hybrid og elbiler (betalt service) og kolonnerne til vedligeholdelse og opladning af cykler og elektriske scootere (gratis service). På den måde kan I i løbet af jeres ferie bevæge jer endnu mere bæredygtigt! Gardasøen er udstyret med cykelstier, der giver jer mulighed for at se på landskabet og nå de største attraktioner i byen på cykel.

Hvad venter I på, book nu jeres plads ved Gardasøen med eget badeværelse!