Pladser ved Gardasøen med privat badeværelse

camping / nyhed
Flere og flere vælger en grøn ferie, midt i naturen, langt væk fra storbyens trafik og kaos, som vi er vant til. Det "økologiske vendepunkt" skete allerede for et par år siden, men hvert år overraskes vi af de altid stigende ønsker.
I denne sammenhæng ligger vores campingplads ved Gardasøen på en priviligeret placering til jeres sommerferier: med direkte udsigt til èn af de smukkeste og største strande på den vestlige kyst, midt i Valtenesis grønne bakkers natur og kendetegnet ved fremragende service til familier og venner. Men lad os komme til nyhederne i sæson 2020 hvor vores campingplads tilbyder alle gæster, der vælger pladserne Natural Green ved Gardasøen, muligheden for at reservere et privat badeværelse. Men lad os se nærmere på, hvad vi taler om.

Pladser ved Gardasøen med private badeværelser

Den største frygt en gæst har, når der vælges en plads på en campingplads, er at skulle dele badeværelse med alle de andre turister. Vi har aldrig registreret ubehagelige hændelser på campingpladsen, måske takket være god opdragelse og respekt for alle vores gæster, men man kan alligevel have behov for at have et privat badeværelse, ligeledes i vores mobile homes eller i vores øko lejligheder for at have større komfort og privatliv.
På Superior pladserne er de der allerede. På pladserne i Natural Green området, som per definition er så naturlige som muligt og uden bygninger, har vi derimod fundet denne optimale løsning: muligheden for at reservere et komplet, privat badeværelse med wc, håndvask og bruser med varmt vand, altid til rådighed inde i vores helt nye badeværelsesbygning lavet til netop dette område af campingpladsen. Mod et lille tillæg kan I ved bestilling reservere ikke kun jeres plads (standard eller XL), men også jeres eget private badeværelse.

De andre faciliteter på pladserne ved Gardasøen

For at fuldende tilbudet på leje af pladserne ved Gardasøen til telte eller campere, minder vi jer om at ud over græsbund og direkte adgang til søen, er der andre fremragende faciliteter:
1. gratis wifi
2. tilslutning til elektricitet med CEE stik
3. spildevandsudledning
4. tilgængelighed for jeres firbenede venner
5. brug af campingpladsens tre store swimmingpools
6. legeplads til børnene
7. professionel underholdning
8. restaurant, pizzeria og bar
9. minimarked
10. mulighed for leje af e-bike, city-bike og bøjer

Campingplads med privat badeværelse ved Gardasøen

Campingpladsen ved Gardasøen Baia Verde tilbyder jer, ud over disse plads + badeværelse løsninger, mange andre faciliteter, komfortable og indbydende mobile homes, perfekte til dem, der ønsker mere komfort. Eller tre- og fireværelses lejligheder af nyere konstruktion, inde i en lille øko-bolig. Især for store familier med små børn kan muligheden for at have et lille hus eller en lejlighed med separate værelser, et tekøkken til at forberede retter og et eller flere badeværelser være en grundlæggende hjælp til at tilbringe rolige, ubekymrede og afslappende dage.

Fordele ved pladser ved Gardasøen med eget badeværelse

Hvis I rejser med små børn, kan booking af jeres eget private badeværelse være den mest bekvemme løsning. Vi ved, at de små kan lide at gå i poolen, lege i parkerne og i sandet, men at ikke alle kan lide brusebadets øjeblik. Pladserne ved Gardasøen med eget badeværelse kan hjælpe de små med at tage et brusebad og bruge badeværelset, netop fordi de giver jer mulighed for at få mere privatliv og tage al den tid, I har brug for. Men enkeltstående toiletter kan også være nyttige for voksne, især hvis I vil tage jer tid til at slappe af, mens I tager et brusebad. Dette kan være den bedste løsning, hvis I elsker camping med telte, campister og campingvogne og samtidig ikke ønsker at opgive komforten ved et privat badeværelse.
 

Grøn ferie på pladsen ved Gardasøen med eget badeværelse

Bæredygtighed er mottoet for vores naturlige grønne pladser, men hele campingpladsen er baseret på respekt for miljøet. Blandt de nye tjenester, som I finder på campingpladsen Baia Verde, er der stationen til opladning af Plug-in Hybrid og elbiler (betalt service) og kolonnerne til vedligeholdelse og opladning af cykler og elektriske scootere (gratis service). På den måde kan I i løbet af jeres ferie bevæge jer endnu mere bæredygtigt! Gardasøen er udstyret med cykelstier, der giver jer mulighed for at se på landskabet og nå de største attraktioner i byen på cykel.

Hvad venter I på, book nu jeres plads ved Gardasøen med eget badeværelse!