Pladser ved Gardasøen med privat badeværelse

camping / nyhed
Flere og flere vælger en grøn ferie, midt i naturen, langt væk fra storbyens trafik og kaos, som vi er vant til. Det "økologiske vendepunkt" skete allerede for et par år siden, men hvert år overraskes vi af de altid stigende ønsker.
I denne sammenhæng ligger vores campingplads ved Gardasøen på en priviligeret placering til jeres sommerferier: med direkte udsigt til èn af de smukkeste og største strande på den vestlige kyst, midt i Valtenesis grønne bakkers natur og kendetegnet ved fremragende service til familier og venner. Men lad os komme til nyhederne i sæson 2020 hvor vores campingplads tilbyder alle gæster, der vælger pladserne Natural Green ved Gardasøen, muligheden for at reservere et privat badeværelse. Men lad os se nærmere på, hvad vi taler om.

Pladser ved Gardasøen med private badeværelser

Den største frygt en gæst har, når der vælges en plads på en campingplads, er at skulle dele badeværelse med alle de andre turister. Vi har aldrig registreret ubehagelige hændelser på campingpladsen, måske takket være god opdragelse og respekt for alle vores gæster, men man kan alligevel have behov for at have et privat badeværelse, ligeledes i vores mobile homes eller i vores øko lejligheder for at have større komfort og privatliv.
På Superior pladserne er de der allerede. På pladserne i Natural Green området, som per definition er så naturlige som muligt og uden bygninger, har vi derimod fundet denne optimale løsning: muligheden for at reservere et komplet, privat badeværelse med wc, håndvask og bruser med varmt vand, altid til rådighed inde i vores helt nye badeværelsesbygning lavet til netop dette område af campingpladsen. Mod et lille tillæg kan I ved bestilling reservere ikke kun jeres plads (standard eller XL), men også jeres eget private badeværelse.

De andre faciliteter på pladserne ved Gardasøen

For at fuldende tilbudet på leje af pladserne ved Gardasøen til telte eller campere, minder vi jer om at ud over græsbund og direkte adgang til søen, er der andre fremragende faciliteter:
1. gratis wifi
2. tilslutning til elektricitet med CEE stik
3. spildevandsudledning
4. tilgængelighed for jeres firbenede venner
5. brug af campingpladsens tre store swimmingpools
6. legeplads til børnene
7. professionel underholdning
8. restaurant, pizzeria og bar
9. minimarked
10. mulighed for leje af e-bike, city-bike og bøjer

Campingplads med privat badeværelse ved Gardasøen

Campingpladsen ved Gardasøen Baia Verde tilbyder jer, ud over disse plads + badeværelse løsninger, mange andre faciliteter, komfortable og indbydende mobile homes, perfekte til dem, der ønsker mere komfort. Eller tre- og fireværelses lejligheder af nyere konstruktion, inde i en lille øko-bolig. Især for store familier med små børn kan muligheden for at have et lille hus eller en lejlighed med separate værelser, et tekøkken til at forberede retter og et eller flere badeværelser være en grundlæggende hjælp til at tilbringe rolige, ubekymrede og afslappende dage.

Den fantastiske turistsæson i 2022 er ved at begynde, vi arbejder for at tilbyde jer en endnu mere smuk ferie end i de foregående år. Har du læst artiklen med alle nyhederne? Og har du set, hvor mange fantastiske tilbud vi har foreslået, for lav-og højsæsonen?