Residence ved Gardasøen, den første PassivHaus attest

residence / territorium / Lejligheder
Baia dei Fiori er det første Residence ved Gardasøen med PassivHaus attest fra den 9. Mai 2017. Vi er bare så utroligt stolte over denne attest! Vores økologiske bygning som er blevet bygget inde i campingpladsen har været tænkt, designet og gennemført som et grønt buggeri på det bedste, og såvel blevet til det perfetkte feriested til alle de turister som vil holde en “grøn” ferie i fuld kontakt med naturen. Og selvfølgeligt med den mest vidunderlige udsigt, Gardasøen.
Til rådighed har I tre helt nye lejligheder, to tre-værelses lejligheder ved stue etagen, 57 kvadrat meter brede, med flot have og terrasse, et fire-værelses lejlighed ved første salen med stor balkon, 30 kvadrat meter bred. I alle lejlighederne er der et fuldt udstyret køkken med opvaskemaskine, ovn, kogeplader, køleskab og fryser, emhætte og meget mere. Sovesofa med to pladser i stuen, og soveværelser som følgende: til de tre-værelses lejligheder doppelt soveværelse og soveværelse med køjeseng, og så brusebad med WC, bidet og vaskekum. Til den fire-værelses lejlighed to store soveværelser, værelse med garderobe, to badeværelser med brusebad, WC, bidet og vaskekum.

Den vigtigste del af denne Residence ved Gardasøen er nemlig lige netop den “grønne” del: termisk isolering, elektisk energi fra vedvarende energikilder, luftudskifning, nul kilometer materialer, reductio af CO2 emissioner  og meget mere. En vidunderlig bolig med et fantastisk komfort til den bedste økologiske ferie i kunne ønske jer. Kontakt os endeligt!


Residence ved Gardasøen: det certificerede Passivhaus

Lad os starte med begyndelsen, et passivt hus er en bolig karakteriseret ved et meget lavt energiforbrug både om vinteren og om sommeren. Dette skyldes en forbedret varmeisolering, en god lufttæthed og et automatisk ventilationssystem til både varmeudveksling og luftudskiftning. Passivhaus konceptet er udviklet i Tyskland og Sverige, kvalitetsstandarden er fastlagt i Passivhaus Instituttet i Darmstadt og i dag skal godkendte italienske agenturer leve op til denne standard.
Så hvilke er de grundlæggende karakteristika ved det "passive hus" og dermed også ved vores hus "Baia dei Fiori" ved Gardasøen?
1 – varmeisolering af bygningen
2 – formindskelse af træk og lufttab
3 – trelagsvinduer
4 – automatisk ventilation til varmegenvinding
5 – energibesparende apparater
6 – vedvarende energikilder (sol eller vind)
7 – solpaneler til opvarmning af vand

 
Ud over disse karakteristika har vi også været opmærksomme på naturen og det omkringliggende område. Her finder I store, grønne områder til jeres disposition, områdetypiske beplantninger, lokale produkter, e-bikes til udlejning for at begrænse trafikken og favorisere grøn bevægelse, affaldssortering på hele området, ingen asfalterede veje men jordveje og meget andet.
 
For at opdage alle Baia dei Fiori residencens faciliteter, skal I bare bladre igennem billederne af vores lejligheder og vælge dét, der passer bedst til jeres næste ferie. Vi opfordrer jer til at læse denne artikel: hvorfor er vores residence speciel?