Sidste åbnings-weekend ved vores residence ved Gardasøen

Og så er vi endeligt nået til slutningen af denne 2018 sommer sæson, tiden løber! Det virker so mom der ikke er gået lang tid siden vi sidst annoncerede åbningen til foråret, men hele sommeren er allerede gået og vi er nu klare til at sige velkommen til efteråret, også hvis det stadigt er varmt ligesom i sommeren! Vores dejlige campingplads Baia Verde og den vedliggende  Residence ved Gardasøen Baia dei Fiori inviterer jer til denne sidste weekend, hvis det er muligt for jer vent ikke længere og bestil en dejlig lille last minute ferie, det kommer I ikke til at fortryde. Husk at den næste gode ferie først kommer til Jul, så tænk godt på det og bestil! I vil da ikke vente så længe?

Som I allerede sikkert ved, inde i selve campingpladsen er der en vidunderlig residence som har været bygget med PassivHaus protokollen, det betyder det er en grøn bygning , miljøvenlig og bygget i fuld respekt af naturen. Materialerne som vi har valgt til bygningen er 0-kilometer materialer, vi har været opmærksomme på energibesparelser og rigtigt lave CO2 emissioner. Derfor kan vi med sikkerhed kalde det et økologisk Residence ved Gardasøen, helt perfekt til jeres grønne ferie, fuldstændigt omkringet af naturen.
I har til rådighed tre boliger, to to-værelses lejligheder og et fire-værelses lejlighed, forsynede med alle komfort og alle servicerne som er del af campingpladsen baia Verde, såsom swimmingpooler, legepladser, sportshal og meget mere. Hvad kan man ønske mere?
Vi venter på jer for at sige på gensyn til sommeren 2018!