Tilbud på pladser til campister på Gardasøen

camping
Leder I efter en plads til jeres camper ved Gardasøen? Så vil vi foreslå jer Camping Baia Verde. Denne campingplads er det idéelle sted til dem, der vil tilbringe en uforglemmelig ferie i dette område. På denne campingplads er der forskellige overnatningsmuligheder, alt fra telte til mobile homes. Stadig flere og flere turister vælger et sted som vores, domineret af naturen hvor man bor midt i det grønne, fuldstændigt omgivet af fred og ro. Disse pladser ved Gardasøen virker til at være den altoverskyggende trend denne sommer. Derfor fuld fart frem, lad os sammen opdage alle Camping Baia Verde’s forslag i Manerba del Garda.
 

Comfortplads ved Gardasøen

Baia Verde’s komfortpladser måler ca. 80 m2 og er placerede midt på campingpladsen, tæt på swimmingpool området og badeværelsesfaciliteterne. De byder på græsbund og en dejlig skygge fra de mange træer, der findes på området. Der er garanteret elektricitet på 16 ampere, i overensstemmelse med EØF-forordningerne, vand og spildevandsafledning til jeres campere.

Superiorpladser ved Gardasøen

Superiorpladserne måler ca. 90 m2 og er fuldstændigt omgivede af områdetypisk beplantning. De har græsbunde og en fantastisk skygge og er udstyrede med privat badeværelseskabine og varmt vand. Her kan I ikke kun drage fordel af bruseren, håndvasken og toilettet på jeres plads, men også af en køkkenvask. Tilslutning til elektricitet på 16 ampere, vand og spildevandsafledning er inklusiv.

 

Natural Green pladser ved Gardasøen

Sidste sæsons fryd for øjet på vores campingplads ved Gardasøen er de “vilde” pladser i Green området med direkte adgang til søen, som for nyligt er blevet tilføjede til pladsen. Det er et meget roligt og fredeligt område med græs og omring halvtreds træer, der skaber skygge til jeres telte eller campere. Pladsen måler fra 70 til 100 m2 , har elektricitet på 10 ampere med CEE stik og spildevandsafledning.
2019 sæsonens nyhed er opførelsen af en stor badeværelsesblok netop til disse pladser.

 

Pladsernes faciliteter

Ved at leje en af disse muligheder kan I bruge campingpladsens swimmingpools, legepladsen til børnene, de store grønne områder og sportsbanerne. Der er også et pizzeria, en bar og et minimarked til de daglige indkøb. På hele campingpladsen er der gratis wifi. Ikke at forglemme er pladsen dyrevenlig, så I kan tage jeres hund med og nyde jeres livs dejligste ferie, økovenligt i kontakt med naturen.

Vores pladstilbud ved Gardasøen

• 7 dage = 6 dage: fra 13. april til 6. juli og fra 7. september til 5. oktober forærer vi en dags ophold til alle gæster, som er på campingpladsen mindst 7 nætter.
• Konvention ACSI 2019 – ANWB 2019 – ADAC 2019: dagspris Comfort eller Natural Green plads, 2 voksne og 1 hund, 20,00 euro (eksklusiv turist skat).
• E-bike og City Bike: 10% rabat ved forhåndsreservation af vores helt nye elektriske udlejningscykler.
 
 Hvad tænker I? Tilbud man ikke bør gå glip af!

Pladser til campere ved Gardasøen: gode råd til rejsen

Vi har registreret en vaskeægte rekord af turister med campere på vores campingplads. Charmen ved den uforudsigelige ferie, dette transportmiddels frihed og lille smule "hippie-stil" er igen på højeste mode. Vi har besluttet os for at give et par små råd til at rejse bedre ud over naturligvis at foreslå jer fantastiske pladser til jeres campere ved Gardasøen, strukturerede, veludstyrede og med stor komfort.

─ rejsefæller
Vælg med omhu jeres rejsefæller, da det er en ferie "skulder ved skulder" eller rettere "albue ved albue". I er sammen hele dagen, hele tiden og først og fremmest på meget lidt plads, så derfor skal harmonien herske.

─ ting at medbringe
Lad os starte med dokumenterne (kreditkort, forsikring, bilpapirer, identitetsdokument, udstationeringspapirer og meget andet); hvis ikke det allerede er der, anbefaler vi jer også at medbringe et køleskab og en lille elektrisk ovn, for ikke at glemme grillen. Der er ikke noget bedre end at organisere en grillaften i det fri under månens lys. Har I insektmidler? Hvis myggene elsker jeres blod så medbring citronella, myggespoler og diverse sticks! Det er meget vigtigt med et lille førstehjælpskit (brintoverilte, gazebind, bandager, plastre, smertestillende medicin, antibiotika og den medicin I normalvis tager).

Vi er nået til påklædningen, rejs let! Det er at foretrække med behageligt, let tøj, der er hurtigt at tage på... derefter er det nok med et tørrestativ og I kan vaske og tørre det hele.
At rejse sikkert med camper eller hvilket som helst andet køretøj er essentielt. Tag derfor pauser, skiftes til at køre, ingen alkohol og.... god ferie! Vi glæder os til at se jer på vores pladser på