Turistlandsbyen ved Gardasøen Baia Verde i 2019

Landsby / tilbud / nyhed
Velkommen til det nye år... og rigtigt godt nytår til jer alle! Nu er Juleferien allerede over igen, og vi er allerede godt i gang med det nye år, sikke dog tiden går hurtig! Var det jer muligt at holde fest? Har I spist for meget, som det plejer at gå når man spiser hos familien mange gange? Og har I fået nogle dejlige gaver? Hele vores staff fra campingpladsen ved Gardasøen Baia Verde vil her ønske jer godt nytår og vi håber det kommer til at være et dejligt år, fuldt af kærlighed, glæde og hygge.
Men nu det nye år endeligt er begyndt, kan vi atter begynde at tale om ... FERIE! Ja nemligt, fordi hvis det lød lidt mærkeligt at tale om sommerferie i november måned, er det ikke så unormalt mere. Nu er man nempligt nået tilbage til arbejde og skole og alle er sådan lidt kede af det, så det gører kun godt at tale om den næste ferie. På den anden side, kan det give fornyet energi til at arbejde bedre! Så her kan I læse om vores Turistlandsby ved Gardasøen og alle dens tilbud.


Tilbud til ferieperioden i vores Turistlandsby ved Gardasøen

* EARLY BOOKING TILBUD.  Hvis I bestiller jeres ferie ved Baia Verde i god tid får I ret til en 5% rabat. De ter kun, hvis I bestiller før den 10. Februar 2019.
* TILBUD 7=6. I perioden 13 april – 6 juli og 7.september – 5 oktober får I en gratis overnatning for hvert ophold af mindst 7 nætter. Dette tilbud er forbeholdt til mobile homes, øko-residence og den lille villa Fior di Sole.
* ACSI 2019 – ANWB 2019 – ADAC 2019. Det er et tilbud  til holdepladserne Confort og Natural Green, prisen for 2 voksne og en hund er 20,00 euro. Det kan ikke sættes sammen med andre tilbud.
 

Nyhederne i vores Turistlandsby ved Gardasøen

Alle dem som allerede har været vores gæster ved den sidste sæson, har allerede oplevet den vidunderlige villa Fior di Sole, en tre-værelses lejlighed  på en etage, some r absolut perfekt for de store familier som ikke vil gå glip af deres privacy og alle komfort. Til den nye sæson 2019 er der en fantastisk nyhed:
* Vores areal Natural Greensom er fuldstændigt fornyet, med nye toiletter, og direkte adgang til søen og til stranden fra en vidunderlig naturlig oase, hyggelig og rolig.  
* Vores mobile home GREEN SUITE, som befinder sig inde i den grønne del af campingpladsen  Natural Green, derfor er det en stille og rolig plads som kan huse op til 5 mennesker og er 32 kvadrat meter bred. I kan se alle dens servicer og flotte billeder på vores internet hjemmeside.


Bestil jeres ferie ved Gardasøen

Hvis I allerede ved hvornår I kan holde ferie til sommeren, bestil endeligt allerede nu jeres ferie hos os, så I ikke går glip af alle vores nyeste tilbud, og selvfølgeligt fordi I også kan vælge lige præcist hvor I vil bo henne. Vi har nemligt allerede mange bestillinger! Lad os så begynde året med noget dejligt og positivt!