Vi er stolte at præsentere jer de nye mobile homes ved Gardasøen Green Suite

Landsby / nyhed
Havde vi allerede snakket om de store nyheder for året 2019? Nu kan vi endeligt snakke om dem… med store glæde og stolthed. Den nyeste nyhed til den kommende sæson er vores tilbud vedrørende vores mobile homes ved Gardasøen.  Og selvfølgeligt ville I svare “Ja, men I har allerede så mange tilbud og rabatter, hvad i alverden kan I komme op med nu?” Vi har nemligt tænkt på den eneste ting vi stadigt manglede i vores campingplads, det vil sige vores dejlige Mobile homes ved Gardasøen i det grønneste og mest rolige område i vores campingplads som vi har åbnet sidste år. Her snakker vi derfor om vores GREEN SUITES i Baia Verde.


Vores Mobile homes ved Gardasøen “total green”

Green Suiteser et mobile home, stort og 32 kvadrat meter bred, som kan huse op til 5 personer. Det er et hyggeligt og meget moderne hus.Det består af 2 soveværelser, et dobbelt soveværelse og et med to senge og en anden som kan åbnes, hvis man får brug for det; der er to private badeværelser med bruser, wc, bassin, hårtørrer og skab; stue med lille køkken med alt det man skal bruge og en sovesofa; udendørs terrasse med liggestole. Hvis man har brug for det, kan man spørge om at aktivere klimaanlægget.
Dette hus befinder sig i en meget specielt område, den nye grønne areal, den mest rolige og afslappende med direkte adgang til stranden.


De bedste Mobile homes ved Gardasøen Green Suite til en afslappende ferie

De ter en nem og dejlig løsning til alle dem som vil holde ferie med familien omkringede af den flotte natur i dette sande jordlig paradis, Gardasøen. At vælge en campingplads er den bedste måde for at rigtig fordybe sig i et fantastisk område, for at stoppe den travle daglig routine som man altid har derhjemme og leve op til en dejlig oplevelse, som er anderledes end dem man normalt har, og rigtigt more sig sammen med børnene. At dele servicer og områder med andre turister bliber en mulighed for børnene for at lære nye venner at kende og rigtigt leve deres ferie fuldt ud.


Tjenesterne fra Green Suite mobile homes

Ligesom i alle de andre huse i vores campingplads,  for I naturligvis til rådighed alle de andre servicer, såsom de 3 swimmingpooler ( en stor en i midten af vores campingplads, en for de mindte med sikker zone og vores staff som passer på børnene, og en på vores terrasse, med opvarmet vand, farverige lys og boblebade), vores legeplads til de mindste, vores staff som underholder gæsterne i de midterlige måneder i sommeren, en lille købmand, en restaurant med pizzeria og den nye vaske zone some r blevet bygget specielt til det nye område Natural Green.
Ved vores reception kan I spørge om råd for alt det som vedgører steder at besøge, diverse byfester, købe entréer til forskellige museum eller forlystelsesparker, cyklestier som I kan opleve og meget, meget mere. I år tilbyder vi nemligt også vores gæster med de nye E-Bike eller City-Bike  som I kan bestille direkte ved vores campingplads.