Vores campingplads ved Gardasøen til påske

camping / begivenheder
Der mangler præcis 3 dage til sæsonåbningen af vores campingplads Baia Verde og vi er sprængfyldte med energi!
Foråret forkæler os allerede med varme og solrige dage. Vejrudsigterne melder om skønt vejr, også i påskedagene.... hvad kan man ønske sig mere?


En forårsferie på vores campingplads ved Gardasøen

I tager fejl, hvis I tror, at et sted som vores, på den vestlige bred af Gardasøen, Italiens største sø, med direkte udsigt til èn af de smukkeste og mest svømmevenlige strande i Manerbas kommune, kun er idèel om sommeren. Naturen og udsigten om foråret her ved Gardasøen giver os unikke oplevelser, forskellige fra dem i de varmeste måneder, juli og august, men lige så smukke og intense.
At se alle træerne i blomst og de farverige udfoldelser hos margueritter og violer i engene, at nyde freden og stilheden i lavsæsonen, at planlægge udflugter i områdets natur til fods eller på cykel, at blot slappe af og nyde disse dage uden bekymringer... dette er ingredienserne til en forlænget weekend eller en forårsferie ved Gardasøen. Tro os, I vil blive overraskede over dette område.


Baia Verde’s campingplads ved søen åbner til påske 2019

Vi åbner den 13. April netop for at give alle de heldige feriegæster mulighed for at tilbringe påsken på vores campingplads ved Gardasøen.
Uanset om det er en forlænget weekend, et par ekstra dage, en hel uge eller et kort visit, er I alle velkomne. I vil være de første til personligt at se alle de nyheder vi tilbyder jer i 2019, fra renoveringen af Green Zone med de nye badeværelsesfaciliteter til de dejlige mobile homes Natural Green, en virkelig usædvanlig nyhed.
Til påskefrokosten kan I tilberede jeres yndlingsretter i jeres valgte boligform eller vælge en ekstraordinær frokost i vores restaurant, hvor I vil smage typiske specialiteter fra området og det vil I ikke fortryde! Og 2. Påskedag? I Italien lyder traditionen at man griller udendørs eller tager en frokost i det grønne. I dette tilfælde er valget jeres! Det er muligt at grille eller tage af sted med tæppe og picnickurv i campingpladsens store park.


Plads til børnene i vores turistlandsby.

Også de mindste har brug for at komme væk fra rutinen, institutionen og de daglige gøremål for at nyde nogle dage i selskab med deres forældre i et af de smukkeste områder på jorden. Og hvilken bedre mulighed end påsken?
Her kan de løbe og lege frit, der er direkte adgang fra campingpladsen til stranden, og skal derfor ikke krydse farlige og trafikerede veje. Der er også en stor legeplads med gynger og rutchebaner, perfekt til at møde andre.
Med hensyn til svimming poolen, med sikkert område til de mindste, er det måske lidt tidligt, men med varmen der er ankommet i disse dage vil vi ikke udelukke muligheden for en badetur!
Vent ikke, kontakt os for at høre om ledige pladser og reservere jeres forårs- og påskeophold!