Vores campingplads ved Gardasøen er åben indtil 06.11.2021 


nyhed
Baia Verde, vores fantastiske campingplads ved Gardasøen beliggende i Manerba, midt i Valtenesis dejlige bakker, offentliggør slutdatoen for turistsæsonen 2021: Vi er åbne indtil den 6. november! Sidste års eksperiment, som var at forlænge åbningsperioden til begyndelsen af november for at kompensere for en forsinket åbning på grund af pandemien, var en succes. Vi besluttede at gentage succesen og tilbyde jer en efterårsferie ved Gardasøen igen i år! 


Ferie ved Gardasøen om efteråret, farver og forslag

For dem, der elsker naturen, en stille og rolig ferie, afslapning og smukke landskaber er sensommeren den perfekte periode. De fleste turister er rejst hjem, skolerne begyndt igen, trafikken er væk... den magiske natur genindtager sin plads og farverne i denne tid gør dig målløs. 

Hvis I brænder for at fotografere, må I forevige alle panoramaerne der er lige foran jeres øjne, en palet af varme efterårsfarver, der vil blive nogle af jeres smukkeste minder. 


Hvad kan man lave på en ferie i oktober på campingplads ved Gardasøen?

Vores område tilbyder et så stort og varieret antal ruter for at opdage Gardaområdet, at I ikke vil kede dig. Hvis I brænder for mad og vin, kan I besøge vingårdene i området, arrangere vinsmagninger, smage den første druehøst (såvel som bjergkastanjerne i denne periode) eller spise på en af de mange fremragende restauranter i området. Hvis I derimod vil nyde den friske luft, er der mange vandre- og mountainbike-stier, som vi kan anbefale, den ene bedre end den anden. 


Det slutter ikke her. I området er der flere historiske og kulturelle steder (såsom Vittoriale degli Italiani eller Grotte di Catullo), talrige museer, antikke bymidter og kirker og meget andet som man kan beundre.
Lad os slutte med underholdningen. Campingpladsen Baia Verde ved Gardasøen ligger cirka 1 times bilkørsel fra den mest berømte forlystelsespark i Europa, Gardaland. Åbningskalenderen: hver dag indtil 27.09 og fra oktober kun i weekender (fredag-søndag), ekstraordinær åbningsdag er 01.11. 


Kontakt os for at reservere jeres efterårsophold på Baia Verde´s campingplads ved Gardasøen, drag fordel af de meget lave priser og aktuelle tilbud.
Vi minder jer om, at restauranten, baren og minimarkedet inde på campingpladsen lukker den 3. oktober 2021. Der er dog en restaurant af samme ejer 400 meter væk, som holder åbent om aftenen til den 20. oktober 2021.