Vores campingplads ved Gardasøen til påske

camping / begivenheder
Vi er mindre end to måneder fra sæsonåbningen af vores campingplads Baia Verde ved Gardasøen, og vi er fulde af energi! Vi er klar til at byde foråret, varme og solrige dage, og endelig de første turister velkomne! Fra den 9. april venter vi officielt på jer i vores turistby, så drag fordel af de aktuelle tilbud.


En forårsferie på vores campingplads ved Gardasøen

I tager fejl hvis I tror, at en placering som vores på vestkysten af Gardasøen, den største i Italien, direkte med udsigt over en af de smukkeste badestrande i Manerba kommunen, er ideel kun om sommeren. Naturen og forårets panorama her ved Gardasøen tilbyder unikke oplevelser, forskellige fra de varmere måneder i juli og august, men lige så smuk og intens. Se alle de blomstrende træer og de farverige vidder med tusindfryd og violer i engene, nyd fred og ro i den lave turistsæson, organiser udflugter i baglandet både til fods og på cykel, bare slap af og nyd disse ubekymrede dage... Dette er ingredienserne til en forlænget weekend eller en forårsferie ved Gardasøen. Tro os, I vil få uventede overraskelser fra dette område.


Baia Verde’s campingplads ved søen åbner til påske 2022

Vi åbner den 9. april bare for at give alle de heldige feriegæster mulighed for at tilbringe påsken på vores campingplads ved Gardasøen. Til en forlænget weekend, et par ekstra fridage, en hel uge eller en rigtig ferie, under alle omstændigheder er I velkomne. I vil være de første til selv at se alle de nyheder, vi har designet til jer til 2022, begyndende med renoveringen af det grønne område med seks nye private badeværelser, seks nye Green Suite mobile homes, tre Deluxe og en Deluxe Suite tilgængelig for handicappede, men også to ekstra legepladser, en ladestation til biler og udbygningen af solcelleparken.
Til påskefrokost kan I tilberede jeres yndlingsretter i den struktur, I har valgt, eller vælge en ekstraordinær frokost i landsbyens restaurant og nyde områdets typiske specialiteter som I ikke vil glemme! Og 2. påskedag? I Italien er det tradition at grille udendørs eller lave en picnic på engen. I dette tilfælde er valget jeres! Det er muligt at grille eller lave en skovtur med tæppe og kurv i campingpladsens store grønne park.


Plads til børnene i vores turistlandsby.

Selv de små har brug for at komme væk fra rutinen, fra skolen og fra daglige forpligtelser og nyde et par dage i selskab med deres forældre, i et af de smukkeste steder i verden. Og hvilken bedre lejlighed end påske? Her kan de løbe og lege frit,  med direkte adgang til stranden fra campingpladsen, så de ikke behøver at krydse farlige og trafikerede veje. Der er tre legepladser med gynger og rutsjebaner, perfekt til socialt samvær. Hvad angår poolen, med et sikkert område egnet til børn, er det måske stadig tidligt, men med varmens ankomst lige om hjørnet udelukker vi ikke muligheden for at tage en dukkert!

Vent ikke længere, kontakt os for at høre om ledige pladser og book jeres forår og påske ophold!