XL pladser ved Gardasøen: en nyhed i 2020

nyhed / camping
Der går ikke en dag, hvor vi ikke hører om plads og social afstand... efterhånden er det på alles læber. Vi håber at glemme alt dette hurtigt og begynde at nyde sommeren, hvor vi byder jer velkomne som feriegæster i vores vidunderlige turistlandsby ved Gardasøen. Vi præsenterer jer for nyheden, som vi havde i tankerne til 2020 allerede før pandemien! Set i tilfældighedernes lys kan vores projekter vise sig at være meget interessante. I dag taler vi om vores pladser på vores campingplads ved Gardasøen i Natural Green området, som vi betegner "XL".

Natural Green området på vores campingplads er ikke længere en nyhed... også dette år har vi registreret et boom af anmodninger om at leje en plads eller et mobile home i dette fredelige og naturomkransede område af campingpladsen. Og lad os sige sandheden, vi har kun modtaget ros, specielt efter istandsættelserne til 2019 og opførelsen af den nye badeværelsesbygning. Prøve bestået!
Men der er en nyhed. Natural Green muligheden udvides! På hvilken måde? Vi forklarer med det samme.

 
Pladser ved Gardasøen: Natural Green og Natural Green XL

Den megen plads vi har til rådighed, har givet os muligheden for at optimere pladstilbuddene ud fra størrelse: én type på mellem 70 og 90 m² og en anden, som vi har kaldt XL, på mellem 100 og 180 m². Alle de andre karakteristika er ens, altså:
1. Græsbund
2. Meget stille og fredeligt område af campingpladsen
3. Direkte adgang til strand og sø
4. Gratis internetforbindelse
5. Tilslutning til elektricitet 10 ampere
6. Vandforsyning
7. Spildevandsudledning
8. Kæledyrsvenlig
Det er derfor kun pladsens størrelse, der ændrer sig, praktisk ved store køretøjer og telte, en hunds tilstedeværelse og meget andet. Fra næste sæson tilbyder vi også denne mulighed.
 
Ved hvilken som helst anden information om pladserne ved Gardasøen hos Baia Verde opfordrer vi jer til at læse denne artikel.