Mobilehomes Mobilehome Elite

Mobilehome Elite

Stort og rummeligt mobilehome til familier med plads til 6 personer. Indretningen består af 3 værelser, 1 brusekabine med håndvask og 1 wckabine med håndvask, veludstyret køkken og udendørs, overdækket veranda. Aircondition på forespørgsel Gratis internet. 30m2 | 6 personer, 3 værelser
Læs reglement
30mq
+ personer
3 værelser
udendørs veranda
Pet friendly
Free WiFi
Mobilehome standard plus
Indvendigt areal på 30 m², samt udendørs overdækket, veludstyret træveranda, ideel til storfamilier med op til 6 personer. Disse boliger grænser op til området Natural Green, der er omgivet af den typiske vegetation.
 
Indretning
1 dobbeltværelse og 2 værelser med hver 2 enkeltsenge; 2 private badeværelseskabiner, 1 lidt større med håndvask, bruser, føntørrer og lille skab, det andet lidt mindre med wc og håndvask; stue med køkkenkrog og sofa. Mobilehomene kan indrettes med klimaanlæg på forespørgsel. Tilbuddet inkluderer privat parkeringsplads til bil.
 
Udstyr
Køkkenkrogen er udstyret med vask, opvaskemaskine elektrisk kaffemaskine (ikke moka-kaffekande), køleskab og fryser, bord og stole. På verandaen står et bord med stole, så måltiderne kan indtages udenfor, samt to solstole.
 
Gratis wi-fi
Hele feriebyen har gratis trådløs internetforbindelse 24h/24h (Forbindelse til turister. Ikke til business).