Bungalow ved Gardasøen

Landsby / Faciliteter
Hvem ved hvorfor, men i stedet for at kalde dem bungalows ved Gardasøen kunne man også kalde dem små huse i det grønne eller sommerhuse ved Gardasøen eller noget helt andet. Én ting er sikker, det er den ideelle løsning for tusindvis af turister, der hvert år kommer fra hele verden for at besøge dette unikke område.
 

Bungalows ved Gardasøen: historien bag navnet

Den oprindelige betegnelse fra den indiske region Bengalen er forblevet. Den oprindelige betydning er "hyggelig, lokal hytte" med højt stråtag og fremspringende gesimser til at skygge mod solen. I 1800-tallet var det almindeligt udbredt med en type, der udtrykte en positiv, farverig og filosofisk livsstil og det kom også til udtryk i arkitekturen.
Vi har lagt meget arbejde i det, og i dag er vores bungalows små, skønne feriehuse med enhver tænkelig komfort og bekvemmelighed, beliggende inde på campingpladsen midt i naturen ligesom hele Camping Baia Verde på Gardasøens vestlige kyst.
 

Ferier i bungalows ved Gardasøen

En bungalow ved Gardasøen er den perfekte løsning for en familie med børn af disse grunde:
1. maksimalt privatliv 

2. mulighed for at tilberede familiens livretter 

3. ingen faste tidspunkter 

4. bekvemmelighed og store områder til jeres disposition 

5. komplet omgivet af naturen 

6. fremragende service på campingpladsen 

 
Og netop denne service vil vi gerne skænke et par ord. I løbet af årene har vi forbedret tilbudene til vores turister for netop at kunne tilbyde jer helt specielle ferier, som I vil huske for altid. Vi er derfor stolte af 3 swimmingpools, hvoraf én er med børnesikker dybde, og én er opvarmet og meget romantisk, beliggende på taget af hovedbygningen; derudover legepladser, vores restaurant/pizzeria med take-away menu, baren, minimarkedet der er åbent hele sæsonen og den professionelle underholdning hver dag.

 
Bungalows ved Gardasøen til ferier med jeres hund

Ja, I har forstået rigtigt. Vores campingplads er kæledyrsvenlig, så I kan roligt tage jeres firebenede venner med på en perfekt ferie. Foran vores campingplads er der en eksternt ledet hundevenlig strand, som giver jer mulighed for også at tage jeres hunde med når I vil slikke sol, og derved altid have dem hos jer. Hvad kan man ønske sig mere?
 
Kontakt os for at reservere, det er det rigtige øjeblik til at udnytte super tilbud og rabatter.