En firestjernet campingplads ved Gardasøen

camping
Er I ved at arrangere jeres ferie, og vil I gerne have, at det hele skal være perfekt? Det er manges ønske. Efter at have valgt feriemålet er boligformen hvor I skal være gæster det mest vigtige. Store hoteller, luksushoteller, eksklusive lejligheder er alle synonymer på ferier med et vist niveau. Men kan man få de samme privilegier og forhold uden at bruge et svimlende beløb? Og frem for alt, kan man få alt dette og samtidig en direkte kontakt med naturen? Ja, takket være en firestjernet campingplads ved Gardasøen.
Det råd vi vil give jer til jeres sommerpause er at vælge den smukke campingplads Baia Verde, en turistlandsby der befinder sig Valtenesi. Mere præcist i Manerba ved Gardasøen, en dal på kanten af Gardarivieraen kendt for sin produktion af ekstraordinære vine og olier.

* NYHEDER * Vi holder åbent indtil 6. november 2021, kom og oplev Gardasøen om efteråret, overraskelser er der nok af.

En firestjernet campingplads ved Gardasøen

Hvad betyder firestjernet campingplads? Dette er en meget vigtig anerkendelse, der kvalificerer vores tilbud til turister, og hvor vi arbejder hvert eneste år på altid at gøre vores bedste. Vi har skabt en turistlandsby, hvor I virkelig kan finde alt det I ønsker, en lille lykkelig oase for store og små.
Hos Baia Verde kan I tilbringe en ferie midt i naturen, i fred og ro, direkte ved Gardasøen på én af landets smukkeste og mest romantiske strande. Hvad mere kan man ønske sig?


De firestjernede strukturer ved Gardasøen

1. Pladserne

For dem der vil holde ferie i eventyrets tegn, er pladserne til telte og campere ideelle. Vi har mange forskellige slags for at imødekomme vores turisters ønsker. Fra COMFORT på 80 kvadratmeter til SUPERIOR med privat hytte med wc, fra NATURAL GREEN på 70/90 kvadratmeter på campingpladsens mest rolige område til NATURAL GREEN XL på op til 180 kvadratmeter med mulighed for at reservere et privat badeværelse.

2. Mobile homes
Også her er tilbuddene brede og varierede! Hele 7 forskellige mobile homes, det ene flottere end det andet, der rummer 5-6 personer med god plads for at give komfort og velfærd også til store familier. Udstyrede med alle nødvendige faciliteter, en møbleret veranda så man kan nyde haven, gratis wi-fi forbindelse og de fleste af vores mobile homes har også klimaanlæg ved anmodning.

3. Lejlighederne
På vores firestjernede campingplads ved Gardasøen kan I også finde meget specielle ferielejligheder. Der er tale om 3 lejligheder (2 treværelses og 1 fireværelses) opført i overensstemmelse med PassivHaus protokollen, en bio-bygning, super økologisk og teknologisk. Disse tre forslag er også medtaget i Glamping guiden, et virkeligt fantastisk resultat.
For at fuldende tilbuddet er der også Fior di Sole, et hus i stueetagen med 2 badeværelser og 2 soveværelser der kan rumme op til 6 personer.


4-stjernet campingplads ved Gardasøen: service fra A til Z


Vores campingplads tilbyder ikke kun en bred vifte af overnatningsmuligheder, men giver dig også mulighed for at designe en skræddersyet ferie, komplet med alle de bekvemmeligheder du har brug for, og som garanterer hver gæst adgang til de mange muligheder, der findes på vores 4-stjernede campingplads ved Gardasøen! Lad os kigge på dem sammen for at se alt det sjove og behagelige som campingpladsen Baia Verde tilbyder. 


1. Restaurant, Pizzeria og Bar
På top 3 listen af hvad der diskuteres på ferien, finder vi helt sikkert, hvad vi skal spise til frokost og middag. For at løse problemet og forsøge at få alle familiemedlemmer til at blive enige, er der på vores campingplads både en restaurant og et pizzeria, hvor vores gæster kan slappe af og beslutte uden diskussion, hvad de skal spise. Faktisk har vi et stort udvalg af retter og pizzaer, der vil tilfredsstille selv de mest ubeslutsomme. Så du kan blive længere på stranden og nyde dagens sidste solstråler uden at tænke på at skulle lave mad! Inde på campingpladsen finder du også en bar der er åben til morgenmad, snacks og aperitiffer, så du ikke går glip af noget!

2. Minimarked
Madlavningsentusiaster behøver ikke bekymre sig, fordi de vil kunne forberede deres livretter takket være campingpladsens minimarked. Du kan finde friske og frosne nationale og internationale produkter til at forkæle dig selv i køkkenet uden frygt for at løbe tør for ingredienser. Derudover er butikken fyldt med campingartikler, hvis du har brug for at udskifte eller tilføje udstyr til din plads. 


3. Svømmebassiner, multifunktionel sportsplads og legeplads
Med hensyn til underholdningsdelen har vi aktiviteter og områder dedikeret til sjov for både børn og voksne. Campingpladsen har 3 swimmingpools:
- En 370 m2 swimmingpool med maksimal dybde på 138 cm med spabad og springvand
- Et børnebassin med en maksimal dybde på 68 cm og springvand i midten
- En tag-swimmingpool med otte hydromassage stationer og belysning

Derudover har vi en multifunktionel sportsplads med naturligt sand til dem der elsker fodbold og beachvolley, flankeret af et grønt område udstyret med to styks bordfodbold sæt, to bordtennisborde og en scene til underholdning og shows.
For de små er der en græsbeklædt legeplads komplet med gynger og andet udstyr, perfekt til socialt samvær dine børn.
Endelig har vi tv-stuen og spillelokalet, for dem der elsker det virtuelle univers. 


4. Toiletter

For at sikre komfort for alle gæster er ejendommen udstyret med to store nybyggede badeværelsesbygninger med opvarmede gulve til de koldere perioder. Men det er ikke alt, da der også er mulighed for at booke et af de 3 private badeværelser komplet med toilet, vask og brusere, for ekstra privatliv, selvom du opholder dig på pladserne.

Bestil din ferie!

Ligesom sidste år har Baia Verde campingpladsen ved Gardasøen besluttet at udskyde afslutningen af turistsæsonen til den 6. november 2021. Det betyder, at vi officielt vil være åbne indtil denne dato, så I alle kan opleve det vidunderlige efterår her ved Gardasøen. Ja, naturen har indtaget sin plads igen og viser virkelig vidunderlige farver og nuancer, en fryd for øjnene. 

Til hvem anbefaler vi en campingferie ved Gardasøen om efteråret? Til folk der ikke kan lide for meget trafik og menneskemylder. Til folk der foretrækker fred og ro overalt. Og til dem der lider under sommerens brændende varme og i stedet er mere til mildere temperaturer, som dem i efteråret her ved søen. Ideelt til ekskursioner og vandreture uden at svede. En perfekt periode også for dem der rejser med deres hund, med store badestrande og bekymringsfrie veje. 


Og nu til de aktuelle tilbud. Baia Verde campingpladsen tilbyder 1 gratis overnatning ved ophold på mindst 7 nætter, og i betragtning af de meget lavere priser end i højsæsonen, kan du tilbringe en lang efterårsferie på Gardasøen til ekstraordinære priser. Så book! 


Og hvis nogen ikke ved, hvad de skal give til jul (også selv om der stadig er lang tid til), er dette bestemt en forrygende idé: et forårs- eller sommerophold på Baia Verde til næste sæson, en firestjernet campingplads ved Gardasøen der ikke vil skuffe dig.