Weekend ved Gardasøen: ideer og inspiration

nyhed / territorium
Det er velkendt, at for at opdage al Gardasøens skønhed er et helt liv ikke tilstrækkeligt, men hver eneste time tilbragt i dette hjørne af paradis på jord er magisk. Så selv om I kun har en smule tid til rådighed og ikke nok til en længere ferie, kan en simpel weekend ved Gardasøen også lade jeres batterier op. I dag vil vi være jeres kilde til inspiration. Holdet fra Camping Baia Verde ved Gardasøen, beliggende i Manerba på den vestlige kyst, har interessante og nyttige ideer til jeres weekendophold.

En weekend ved Gardasøen med familien og børnene

Der er så utroligt mange udflugter og steder at se med børnene, at det er svært for os at præsentere jer for et udvalg. Lad os starte med forlystelsesparken Gardaland. Den findes cirka en halv time væk fra campingpladsen og i nærheden findes også naturparken Viva, en kæmpe zoo med safari hvor I kan se eksemplarer af dyr fra hele verden; Movieland og Caneva, to temaparker hvor den første er dedikeret til film og tegnefilm, den anden et vandland perfekt til sommeren; Giardino Sigurtá, en stor grøn park med fantastiske blomster og planter.
Der mangler ikke swimmingpools, blandt andet er der la Quite og Prato Blu med underholdning og dejlige vandlege for alle aldre.

En sporty weekend til cykelelskere ved Gardasøen

Den vestlige søbred, Valtenesi, tilbyder jer utallige cykelstier og ruter velegnede til alle cyklister: der er noget for enhver smag med både nemme og mere udfordrende ruter, alle midt i Gardasøens smukke morænelandskab.
Glem ikke at tage cyklen med! Men det er intet problem for vores personale giver jer alt det nødvendige informationsmateriale til at leje enhver type af de tohjulede, også de elektriske.
Vi vil råde jer til at vælge lav- og mellemsæsonen for at møde mindre trafik på den store vej og køre i fred og sikkerhed.

Romantisk weekend ved Gardasøen: kærlighedstur

Ja, Italiens største sø er perfekt til et lille kærlighedsophold med sin bedre halvdel. Har I nogensinde tænkt på nødvendigheden af at stikke af fra dagligdagens pligter og "trække stikket ud" sammen med jeres partner? Godt, Baia Verde er det perfekte sted til jeres kærlighedstur. Vi foreslår jer middage med levende lys på de omkringliggende restauranter for at smage de uovertrufne lokale produkter, solopgang og solnedgang på stranden lige foran campingpladsen (ikke uden grund at den hedder "Den Romantiske"), men også en udflugt til de nærliggende termiske bade i Sirmione, hvor I kan nyde massage og wellness for par.

Udnyt de mange tilbud til weekenden ved Gardasøen i Baia Verde, og hold dig opdateret på de sociale netværk, mange nyheder snart!