Weekend ved Gardasøen: ideer og inspiration

nyhed / territorium
Det er velkendt, at for at opdage al Gardasøens skønhed er et helt liv ikke tilstrækkeligt, men hver eneste time tilbragt i dette hjørne af paradis på jord er magisk. Så selv om I kun har en smule tid til rådighed og ikke nok til en længere ferie, kan en simpel weekend ved Gardasøen også lade jeres batterier op. I dag vil vi være jeres kilde til inspiration. Holdet fra Camping Baia Verde ved Gardasøen, beliggende i Manerba på den vestlige kyst, har interessante og nyttige ideer til jeres weekendophold.

En weekend ved Gardasøen med familien og børnene

Der er så utroligt mange udflugter og steder at se med børnene, at det er svært for os at præsentere jer for et udvalg. Lad os starte med forlystelsesparken Gardaland. Den findes cirka en halv time væk fra campingpladsen og i nærheden findes også naturparken Viva, en kæmpe zoo med safari hvor I kan se eksemplarer af dyr fra hele verden; Movieland og Caneva, to temaparker hvor den første er dedikeret til film og tegnefilm, den anden et vandland perfekt til sommeren; Giardino Sigurtá, en stor grøn park med fantastiske blomster og planter.
Der mangler ikke swimmingpools, blandt andet er der la Quite og Prato Blu med underholdning og dejlige vandlege for alle aldre.

En sporty weekend til cykelelskere ved Gardasøen

Den vestlige søbred, Valtenesi, tilbyder jer utallige cykelstier og ruter velegnede til alle cyklister: der er noget for enhver smag med både nemme og mere udfordrende ruter, alle midt i Gardasøens smukke morænelandskab.
Glem ikke at tage cyklen med! Men det er intet problem for vores personale giver jer alt det nødvendige informationsmateriale til at leje enhver type af de tohjulede, også de elektriske.
Vi vil råde jer til at vælge lav- og mellemsæsonen for at møde mindre trafik på den store vej og køre i fred og sikkerhed.

Romantisk weekend ved Gardasøen: kærlighedstur

Ja, Italiens største sø er perfekt til et lille kærlighedsophold med sin bedre halvdel. Har I nogensinde tænkt på nødvendigheden af at stikke af fra dagligdagens pligter og "trække stikket ud" sammen med jeres partner? Godt, Baia Verde er det perfekte sted til jeres kærlighedstur. Vi foreslår jer middage med levende lys på de omkringliggende restauranter for at smage de uovertrufne lokale produkter, solopgang og solnedgang på stranden lige foran campingpladsen (ikke uden grund at den hedder "Den Romantiske"), men også en udflugt til de nærliggende termiske bade i Sirmione, hvor I kan nyde massage og wellness for par.

Udnyt de mange tilbud til weekenden ved Gardasøen i Baia Verde, og hold dig opdateret på de sociale netværk, mange nyheder snart!


En weekend ved Gardasøen til at opdage området


Er du en nysgerrig person af natur, og elsker du at fordybe dig i det specifikke område, du befinder dig i, når du rejser? Leder du altid efter oplevelser på ferien, der sætter dig i kontakt med historien, traditionerne og det unikke i det område, du har valgt at besøge? Gardasøen er den perfekte destination for dig og vil forbløffe dig med sin historie og kulturelle rigdom. Nogle eksempler? Hvordan kan vi undgå at nævne et af de mest berømte og værdsatte historiske hjem i Italien: Vittoriale degli Italiani, et magisk sted, omgivet af grønne områder, som var hjemsted for den berømte digter Gabriele D'Annunzio, og som nu er et museum, vil give dig mulighed for at opdage alt om sådan en kendt og særlig karakter og beundre hans samlinger af bøger og kunstværker. Lige så uundgåelige er Catullus-hulerne: resterne af en romersk bygning fra det 1. århundrede e.Kr., som tilhørte familien af ​​kærlighedsdigteren, som den har fået sit navn fra, og som er i stand til at efterlade besøgende målløse ikke kun på grund af skønheden i de arkitektoniske strukturer af det arkæologiske område, men også og frem for alt fordi det ligger ved søbredden, og udsigten er virkelig fantastisk. Vores råd er at blande besøg på sådanne særlige kultursteder med udsøgte gastronomiske oplevelser: intet som en god lokal olivenolie eller citrusfrugter fra vores citronlunde som akkompagnement til,  søens fisk, der vil bibringe dig smagen af ​​lokal tradition. Hvad venter du på? Kontakt os og book din næste weekend ved Gardasøen!


Hvor skal man bo en weekend ved Gardasøen?

Her er vi ved et af de vigtigste valg at træffe til en ferie, nemlig at bestille den indkvartering, der passer bedst til jeres behov. Uanset om det er en romantisk weekend ved Gardasøen eller en weekend med hele familien, er campingpladsen Baia Verde klar til at byde jer velkomne og give jer en uforglemmelig oplevelse. En del af pladsen er dedikeret udelukkende til traditionel camping med telte, campere og campingvogne. Pladserne er store og rummelige med græsbund og er alle udstyret med skygge, tilslutning til el og mulighed for afledning af spildevand. Derudover, hvis I kan lide ideen om at blive på pladserne, men foretrækker mere privatliv på toiletterne, kan I bestille private badeværelser, komplet med toilet, håndvask og varmt brusebad. Det ultimative inden for eventyr kombineret med maksimal komfort.
Hvis I foretrækker at tilbringe jeres weekend ved Gardasøen uden at tænke på organiseringen af traditionel camping, kan I booke den private indkvartering, der også er tilgængelig:
● mobilehomes
● loungetelt
● øko-residence-lejligheder
● miljøvenlig villa

Hver af disse løsninger garanterer maksimalt privatliv og komfort. Hver privat indkvartering er udstyret med alt, hvad I behøver. Indenfor finder I soveværelser, privat badeværelse, udstyret køkken, stue med spisebord og, afhængigt af typen af indkvartering, en udendørs veranda eller en privat have, ved lejlighederne i øko-boligen og villaen.


Weekend ved Gardasøen: campingfaciliteter

For at sikre jer en uforglemmelig weekend er campingpladsen Baia Verde klar til at byde jer velkomne med aktiviteter og underholdning, der holder jer beskæftiget. Lad os starte med en af de faciliteter, der er mest elsket af vores gæster, nemlig ferskvandsbassinerne med to dybder for børns sikkerhed. Bassinerne er udstyret med spabad, gejsere og farverig belysning. Der er også et område til solbadning med liggestole, der kan bruges af gæsterne. De små finder også en legeplads på et græsareal, mens der for de lidt større er en multibane med naturligt sand, hvor I kan udfordre jer selv til beachvolley eller fodbold, to bordtennisborde og to bordfodbold, et spillelokale og en tv-stue i tilfælde af dårligt vejr. Overraskelserne slutter ikke her, fordi vores personale arrangerer shows og underholdningsaftener for at underholde hele familien, fra den yngste til den ældste.
I løbet af jeres weekend ved Gardasøen kan I beslutte, om I vil forkæle jer selv ved at spise på restauranten eller pizzeriaet inde på campingpladsen, eller tilberede jeres yndlingsretter takket være minimarkedet udstyret med friske produkter. Hvis I vælger restaurant og pizzeria, kan vi garantere, at I bliver tilfredse, og at alle finder den ret, de foretrækker.

Hvad venter I på, hold jer opdateret om de mange tilbud til weekender ved Gardasøen på Baia Verde gennem sociale netværk, snart masser af nyheder!